Beogradska zima 2015

BESPLATNI KONCERTI NA PRVOM BEOGRADSKOM NOVOGODIŠNJEM FESTIVALU

U okviru manifestacije Beogradska zima, centar zabave i odličnog provoda, od 18. decembra će svakako biti Beogradski Sajam. Ove godine po prvi put će biti organizovana nova i jedinstvena manifestacija BEOGRADSKI NOVOGODIŠNJI FESTIVAL, koja će predstavljati svojevrsnu uvertiru i zagrevanje za novogodišnje praznike.
Tokom 13 dana u halama Beogradskog Sajma smenjivaće se raznovrsni programi za sve uzraste, a ispuniće očekivanja i najzahtevnijih posetilaca.
Pored sadržaja posvećenih deci koja se i najviše raduju novogodišnjim praznicima, ove godine će razlog za radost i nesvakidašnju zabavu imati svi posetioci. Po prvi put će u Hali 4 biti otvorena velika pivnica „Kod Jelena u Hali 4″ u kojoj će posetioci, pored omiljenih pivskih ukusa, imati priliku da uživaju i u besplatnim koncertima.
Okupili smo najbolje predstavnike beogradske noćne scene, tako da će posetioci imati jedinstvenu priliku da na jednom mestu vide i čuju program i osete atmosferu koja se može doživeti samo u najposećenijim kafanama i klubovima grada, po kojima je Beograd nadaleko poznat.
Na velikom otvaranju u petak, 18. decembra u 19 časova nastupiće autentična beogradska grupa Legende, dobro poznati po tekstovima i aranžmanima visoke umetničke vrednosti, koji godinama pune koncertne dvorane. Subota i nedelja su rezervisani za mlade roke n roll zvezde, a od ponedeljka primat preuzimaju kafanski orkestri, spremni da svako veče učine čarobnim. Iz večeri u veče će se smenjivati zvuci trube, tamburice, ciganske muzike, ali i hitovi folk i narodne muzike. Za nezaboravan provod će biti zaduženi Dejan Petrović Big Bend, Zvonko Bogdan, Crne Mambe i Najda, bend Nikole Grbića Grbe, bend Pece Jovanovića, Novica Zdravković, Ođila i drugi.
Pivnica „Kod Jelena u Hali 4″ će biti otvorena od 18. do 30. decembra svakog radnog dana od 15 do 23h, a vikendom od 13 do 23h. U toku dana pivnica će biti idealno mesto za druženje sa porodicom i prijateljima, a koncerti i nezaboravan provod će počinjati svako veče od 19h. Kao i za sve programe Beogradskog Novogodišnjeg Festivala ulaz je besplatan, a dnevna parking karta je 150 dinara.

Povezana vest:  Tiveri Korporejšn u ponedeljak u BelExpo centru

MUZIČKI PROGRAM „Kod Jelena u Hali 4″ – svakog dana od 19h
Pet 18.12. – Grupa Legende
Zaista legendarna grupa koja na svojim koncertima okuplja publiku svih uzrasta. Svojim pesmama vraćaju osmeh na lice i veru u ljubav i život.
Sub 19.12. – RnR mlade zvezde
Ned 20.12. – RnR mlade zvezde
Pon 21.12. – Meteor – Mega Tezga Orkestar
Jedinstvena prilika da na jednom mestu čujete i vidite sve ono za šta vam treba mnogo noći i energije. Beogradsku noćnu scenu će vam predstaviti 17 Veličanstvenih kafanskih heroja.
Uto 22.12. – Dejan Petrović Big Bend
Trubači su nezaobilazan deo svakog veselja, a najbolji među najboljima će atmosferu u Hali 4 dovesti do usijanja.
Sre 23.12. – Crne Mambe i Najda
Oni su originalni bend večitog kralja romske muzike Šabana Bajramovića. Ovo će biti najbolja prilika da se podsetite njegovog repertoara, kao i da čujete jednog od najboljih rok pevača Dejana Najdanovića, koji će izvoditi bisere etno muzike u rok aranžmanima.
Čet 24.12. – Bend Nikole Grbića Grbe
Poznat je kao autor velikih hitova za mnoge kafanske zvezde, koje će i da izvodi u programu simbolično nazvanom Kafana kao sudbina.
Pet 25.12. – Bend Pece Jovanovića
Program Od kvake do izlaza je prepun hitova legendarnih pevača Tozovca, Kvake, Tome Zdravkovića, ali i etno muzike koju možete čuti i na rok festivalima.
Sub 26.12. – Novica Zdravković
Veče pesama nezaboravnog Tome Zdravkovića, koje kao original može da peva jedino njegov rodjeni brat.
Ned 27.12. – Ođila i prijatelji
Temperamentna ciganska muzika u izvodjenju Ođile je uvek svojevrstan doživljaj.
Pon 28.12. – Meteor – Mega Tezga Orkestar
Ko ih bude slušao jedanput, sigurno će doći ponovo da čuje 17 Veličanstvenih kafanskih heroja.
Uto 29.12. – Zvonko Bogdan
Reči su suvišne. Dovoljno je doći i prepustiti se čaroliji tamburice i Zvonkovih pesama.
Sre 30.12. – Belgrade Old Stars
I najveća žurka za kraj! Koktel bend koji će izvoditi sve što ste imali prilike da slušate prethodnih 12 večeri.

Povezana vest:  Prvi "OFFICIAL LIVE" SSP LIVE IN BELGRADE UŠĆE 2014