dej petrovic sc 13112014 020

Veliki koncert Dejan Petrović Big Banda na prvom Beogradskom novogodišnjem festivalu

Najbolja srpska truba će u utorak, 22. decembra zasvirati u pivnici „Kod Jelena u Hali 4“ na Beogradskom Novogodišnjem Festivalu, koji se po prvi put održava na Beogradskom sajmu.
Dejan Petrović je širom sveta poznat po nesvakidašnjim aranžmanima pop i rok hitova koje izvodi sa svojim Big Bandom, ali prevashodno mesto u njegovom repertoaru zauzima tradicionalna srpska muzika koja je obavezan deo svih proslava. Posetioci Sajma će imati privilegiju da na najlepši način započnu pripreme za novogodišnje praznike.
I narednih večeri za posetioce se nastavlja izvanredan provod.
U sredu 23. decembra, sa bine u Hali 4 će se i dalje čuti etno zvuci. Dejan Najdanović, pevač grupe Smak, će zajedno sa bendom Crne Mambe, izvoditi bisere etno muzike u rok aranžmanima u okviru njegovog novog projekta „Bilo jednom na Balkanu“. A s obzirom da su Crne Mambe originalni bend večitog kralja romske muzike Šabana Bajramovića, ovo će biti najbolja prilika da posetioci uživaju u brojnim hitovima koje je Šaban ostavio.
U četvrtak, 24. decembra na scenu će stupiti bend Nikole Grbića Grbe, koji će izvoditi program Kafana kao sudbina – najveće kafanske hitove koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Pivnica „Kod Jelena u Hali 4″ će biti otvorena svakog dana od 15 do 23h, a koncerti i nezaboravan provod će počinjati svako veče od 19h. Kao i za sve programe Beogradskog Novogodišnjeg Festivala ulaz je besplatan, a dnevna parking karta je 150 dinara.

Povezana vest:  Bend Liama Galagera snimio pesmu za postradale u Japanu