neno belan

NENO BELAN & FIUMENSI: ZAGREVANJE ZA DOČEK UZ PESME LJUBAVI

Na velikom prednovogodišnjem koncertu 23. decembra, Neno Belan i Fiumensi spremaju nezaboravnu svirku koja će nas opremiti pozitivnom energijom dovoljnom za čitavu godinu pred nama.
Neno Belan će koncertom u Mikser House-u obeležiti i ulazak u tridesetu godinu karijere, pa će koncert obuhvatiti presek njegovog trodecenijskog muzičkog puta, a povodom svirke u sredu kaže:

„Radujemo se ponovnom susretu s divnom beogradskom publikom! 2016. godina biće godina kada slavim 30. godišnjicu svoje profesionalne karijere, 30. godišnjicu izlaska svoje prve autorske ploče (Đavoli – „Ljubav i moda“), po mnogim muzičkim kritičarima onog doba bila je to ploča godine, te se ovaj koncert u Mikseru moze smatrati kao neka vrsta zagrijavanja za taj jubilej. Svirat ćemo svakako dio repertoara s te prve ploe njoj u čast, a naravno i čitav presjek moje karijere sve do zadnje objavljenih pjesama“

Povezana vest:  SRPSKI GITARISTA NENAD GAJIN NASTUPA SA INDILOM U KOMBANK ARENI

Publika će u sredu, 23. decembra uživati uz dobre hitove iz perioda „Đavola“, poput „Điri Điri“, „Zvuciulice“, „Pričaj mi o ljubavi“, „Sunčan dan“, „Dotakni me usnama“, a isto tako će imati priliku da čuje „Zar više nema nas“ (duet sa Massimom Savićem), „Rijeka snova“, kao i „Tvoj glas“ (duet sa Majom Posavec), kojim Neno Belan najavljuje i skoru objavu novog studijskog albuma.

Povezana vest:  Prins od decembra na turneji

„Inače, često me pitaju koja mi je omiljena pjesma za live izvođenje, a ja uvijek odgovaram: takva ne postoji, jer su mi sve omiljene, iza cijelog svog repertoara stojim dušom i tijelom. Trenutno radim na više projekata, završavam svoj novi CD „Jer je pjesma dio nas“, radim CD s muzikom za djecu iz dječjeg mjuzikla „Matilda“ i naravno pripremam se za događaj sezone, svoj veliki jubilarni koncert u Zagrebu u Domu sportova“, najavio je Neno Belan.

Povezana vest:  „Beogradsko proleće" 20. aprila u mts dvorani, konkurs za autore pop i zabavnih kompozicija otvoren od 26. februara do 15. marta

Ulaznice za veliki prednovogodišnji koncert Nene Belana i Fiumensa dostupne su na prodajnim mestima Gigs Tix-a (Mikser House, Corner shopovi, Vulkan knjižare) po ceni od 1200.