Marko Nastic PHOTO

U prodaji još samo 100 kompleta ulaznica za Novogodišnji Central Dance Event

Još samo dva dana ostalo je do dočeka Nove godine, a ukoliko je Central Dance Event u Magacinu Depo žurka na koju želite da idete, požurite i nabavite svoju ulaznicu jer je u prodaji ostao ograničen broj trodnevnih kompleta. Podsećamo, jedini Centralni Novogodišnji događaj dešava se u Magacinu Depo i donosi ne jednu, ne dve – nego tri odlične žurke!

U Novogošnjoj noći Central Dance Event donosi ništa manje nego spektakl. Hedlajner Kamran Sadeghi će nas, zajedno sa Markom Nastićem, Markom Milosavljevićem, Dejanom Milićevićem i Vladimirom Dragašem, povesti na magično putovanje iz stare u novu godinu, kroz harmoniju zvuka i ritma – a posle dužeg vremena Nastić i Milićević „vrteće“ back2back. Sačuvajte ipak malo energije za 1. januar jer na reprizi Nove godine u Magacinu Depo nastupa argentinski DJ mag Hernan Cattaneo! Za klabere je ovo odlična prilika da ponovo iskuse audio-vizuelni spektakl poput onog koji je Katanjo doneo ranije u februaru ove godine, a zajedno sa Argentincem ovog puta nastupiće DJ Aćim, Audiostorm i Lea Dobričić. Drugi dan Nove godine obeležiće još jedan velikan svetske DJ scene, a pitanju je LTJ Bukem koji će u Depou nastupiti 2. januara u pratnji MC Stamine. Njima će se, u vidu domaće podrške, pridružiti DJ Flip, Feloneezy i Jackie Dagger.

Povezana vest:  AMNASTI je zajednički projekat Ane Ćurčin i Marka Nastića

Još samo 100 trodnevnih kompleta po ceni od 2.500 dinara se nalazi u prodaji u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa, a u ponudi je i ograničen broj VIP trodnevnih kompleta po ceni od 3.400 dinara – tačnije njih 50, za one koji žele da „zaređaju“ na žurkama sva 3 dana, iz nešto udobnije atmosfere. Takođe, u prodaji su i pojedinačne karte – regularna pojedinačna karta za Doček košta 1.200 dinara, dok je cena VIP ulaznice 1.600 dinara; regularna pojedinačna karta za Reprizu košta 1.800 dinara, a cena VIP karte za Reprizu iznosi 2.200 dinara, a još uvek je aktuelna i promo cena ulaznica za LTJ Bukema 2. januara po ceni od 600 dinara.

Povezana vest:  Bono: Bog je nepouzdan!