zeljko dubrovnik 1

Željko Joksimović dve večeri za redom priredio fenomenalne žurke u Podgorici i Dubrovniku

Jedan od najpopularnijih pop muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović nastupio je sinoć na reprizi dočeka Nove godine u Dubrovniku u prepunom klubu Revelin. Za Željkov nastup tražila se karta više, što ne čudi imajući u vidu da je on jedan od najtraženijih muzicara u celom regionu. Od „Varnica“, „Drska ženo plava“, „Ljubavi“, „Zablude“ do novih pesama „Zvezda“, „Nisam te zbog lepote voleo“… Joksimović je nizao hitove i nekoliko puta se sa bendom vraćao na bis.

Povezana vest:  Mari Mari snimila spot sa decom sa posebnim potrebama u saradnji sa Ministrastvom za rad i socijalnu politiku

zeljko dubrovnik
Željko je dočekao Novu godinu u Podgorici gde je na prepunom trgu imao spektakularni nastup. Ovacije su krenule već od prvih taktova pesme „Nisam te zbog lepote voleo“ kojom je počeo koncert i publika do kraja nije prestajala da igra i peva. Sa Željkom je sve vreme njegova supruga Jovana.
„Uživao sam sa svojom publikom i zahvalan sam im što su Novu godinu počeli baš sa mnom i mojim pesmama. To je velika čast. Uspeo sam i da se odmorim jer ovih dana imam nekoliko koncerata i biću ili u putu ili na bini. Ali kada izadjem i osetim energiju i ljubav publike nema umora, samo osmeh i sreća“, rekao je Joksimović posle koncerta.
Joksimović ce već večeras nastupiti u Ljubljani na gradskom Trgu.

Povezana vest:  Aretu Frenklin tužio njen tekstopisac

PHOTO: PR služba Željka Joksimovića