The_Good_GuysExit label predstavlja The Good Guys

 

Prvi album novosadskog sastava The Good Guys pod nazivom „Atlas“ biće objavljen na sajtu Exitmusic.tv, u ponedeljak 7. juna. Velikani elektronske scene The Good Guys biće deveto ime Exit online etikete čiji album će moći da se preuzme besplatno. Exit label je do sada objavio imena Obojeni program, E-play, Marko Nastić, Repetitor, Jarboli, Overdrive, Killo Killo kao i Nežni Dalibor. Dosadašnja izdanja su preuzeta više od 100. 000 puta.

Album „Atlas” se sastoji od osam autorskih numera. Nastao je u proteklih godinu dana u TGG studiju. Uz razne remikse koje su radili za strane producente, ovo je zvanično njihov prvi album. Ovaj duo iz Novog Sada čine producent Bojan Čizmić, poznatiji kao Cell D, i grafički dizajner Andrija Kovač čiji je pseudonim Xtrapurified.

Povezana vest:  Bekspirijens dovodi Fon Dajka u Srbiju

The Good Guys  će ove godine biti zadužen za muzički program festivala Cinema City. Audio-vizuelni duo iz Novog Sada zajedno sa Džulijet Luis otvorili su festival Cinema City na Petrovaradinskoj tvrđavi, a ove godine potpisuju i zvaničan saundtrek festivala..

The Good Guys poznati su po svom atraktivnom živom nastupu koji kombinuje isključivo autorsku muziku i sinhronizovanu videografiju. Inspirisani retro zvukovima i estetikom sint-popa, fanka i brejkdensa, dinamični duo donosi pravi odgovor na rad elektronskih velikana kao što su Daft Punk ili Chemical Brothers. Ove “disko nindže” imaju više od 30 autorskih pesama i veliki broj remiksa, kao i dugu istoriju nastupa sa nekim od najvećih imena elektronske scene. Svoju karijeru započeli su setom na Exit festivalu u julu 2008. godine, a do sada su nastupali sa klupskim velikanima poput Terencea Fixmera, Hot Chipa, Gorillaz Sound System, Martela, Adama Freelanda i mnogim drugima. Poslednji u nizu fenomenalnih nastupa bio je u Beogradu, 24. aprila, rame uz rame sa bendom Faithless.

Povezana vest:  RODŽER VOTERS UKAZUJE ČAST POGINULIMA U RATNIM SUKOBIMA

 

Ulaznice za Exit 2010.

U prodaji su  jednodnevne ulaznice za Exit. Za četvrtak, 8. jul i petak 9. jul, ulaznice iznose 2990 dinara. Cena ulaznice za treći dan festivala, subotu 10. jul, iznosi 3490 dinara, a za nedelju, 11. jul, 3990 dinara.

Četvorodnevne ulaznice i dalje koštaju 6490 dinara u pretprodaji, a njihova puna cena u redovnoj prodaji biće 10990 dinara. Ulaznice sada mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu. Svi posetioci kupovinom ulaznice u Gigstix prodavnicama i filijalama Erste banke dobijaju vaučere, koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Narukvice će biti personalizovane i važiće za jednu osobu.

Povezana vest:  Počeo 10. Beogradski Bir fest

U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.