Savages Adore life foto 2

Savages objavili videospot za numeru „Adore“

Odabrani muzički kritičari koji su bili u prilici da čuju novi album britanskog sastava Savages „Adore Life“, koji će širom sveta zvanično biti objavljen 22. januara, opisuju ga kao „zarazan album, sa 10 napetih pesama o ljubavi, želji, strahu, seksu i samoostvarenju“.
Dok se novi album ne pojavi, Savages su odlučili da obraduju ljubitelje njihovog zvuka sa novom zapanjujućom pesmom „Adore“. U fokusu je pevačica Dženi Bet sa prodornim vokalom i izazivačkim izrazom lica. Video upotpunjuju intimni krupni planovi ostalih članova benda. Savages su baladu „Adore“ napisali insporisani životom američke pesnikinje Mini Brus Pret.
Bend sa pesmom „Adore“ samo nastavlja niz konceptualnih videospotova inspiriranih književnim klasicima.
Kako bi obeležili izlazak albuma „Adore Life“, bend će započeti turneju u Velikoj Britaniji, a nakon toga uslediće nastupi u Europi i SAD-u.
Savages čine Ajse Hasan (bas gitara), Fej Milton (bubnjevi), Džema Tompson (gitara), Dženi Bet (vokal). Tekst pesme „Adore“ potpisuje Dženi Bet.
Lampshade Media zadužena je za promociju novog albuma Adele u Srbiji kao i za promociju svih izdanja Beggars group u okviru koje se nalaze 4AD, Rough Trade Records, Matador Records, and XL Recordings.
Pogledajte protagoniste video spota u režiji Andersaa Malmberga, dok je tvorac idejnog projekta Tobijas Rajlander koji je do sada sarađivao sa izvođačima poput – The xx, Lykke Li, FKA Twings…
Adore muzički video – https://www.youtube.com/watch?v=Y7ZpPsaMNMM
Novi album „Adore Life“ izlazi 22. januara!

Povezana vest:  Udruženje rok muzičara proslavilo prvi rođendan