SIDDHARTA  impuls

BEND SIDDHARTA GOST EMISIJE IMPULS

Emisija Impuls posetila je Ljubljanu kako bi ugostila Janija Hacea i Primoža Benka, članove jednog od najveći regionalnih sastava – slovenačke Siddharte. O čemu su Naida i njeni gosti razgovarali pogledajte u novom izdanju Impulsa u sredu od 21:00 na MTV kanalu.
U Steklenoj dvorani Gospodarskega razstavišča, dok je bend pravio pauzu od probe veče pre velikog koncerta povodom obeležavanja 20 godina karijere i novog albuma „Ultra“, rok velikani su se osvrnuli na svoju bogatu istoriju, ali i otkrili kakvi su im planovi za budućnost.
Poznato je da je bend dobio naziv po romanu „Siddhartha“ Hermana Hessea. Tada nisu znali da će ime koje su odabrali zapravo i odrediti njihov put i da će značanje tog romana postati njihov moto. Iako iza sebe imaju 20 godina postojanja na sceni, osam studijskih albuma i legendarne koncerte, članovi Siddharte za sebe kažu da su još uvek na putu ka cilju i da je putovanje ono u čemu uživaju.
Zašto još uvek veruju u izdavanje celovitog albuma i se po njemu pamti neki bend, a ne po pojedinačnim sinlovima? Otkriće i da li planiraju da ponove saradnju sa slovenačkim simfonijskim orkestrom, kako je došlo do saradnje sa Damirom Urbanom i DJ Umekom, a saznaćete i zašto se pronalaze i knjizi „Mali princ“.
IMPULS NA MTV KANALU
Premijera: sredom u 21:00
Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30

Povezana vest:  Humani gest Tones And I