Dejan Milicevic

DJ Dejan Milićević nastupa u klubu GLOW u Bangkoku!

Dejan Milićević, jedan od najuspešnijih domaćih DJ-eva, nastupiće prvi put u Aziji, u klubu GLOW u Bangkoku, u subotu, 23. januara! Ujedno, on je prvi DJ sa naših prostora koji će vrteti u ovom, svetski poznatom undeground klubu na Tajlandu. Kao lokalna podrška, nastupiće Boris Rubin i Mendy Indigo.
DEJAN MILIĆEVIĆ, internacionalno priznati artist, prepoznatljiv je po moćnom house i techno zvuku, koji kreira zaraznu vožnju i beskompromisno tera na ples. Njegovi energični DJ setovi, već skoro dve decenije pomeraju mase širom Evrope, počevši od Exita, preko festivala Monegros, Awakenings, Tomorrowland, Amsterdam Dance Event, Sónar Festival, do najprestižnijih klubova kao što su Tresor, Raw 14, Fabrik Madrid, The Egg London i The Tube. Kao jedan od najcenjenijih srpskih DJ-eva, Dejan je svirao i set za legedarni Boiler Room na festivalu MAD in Belgrade.
Dejan je izdao blizu 100 traka i EP-jeva za neke od najboljih evropskih etiketa, kao što su Plastic City, Suara, Liebe Detail, Gilesku i Tit Zero Recordings. Vinil kopije njegovog izdanja „Trust and the Purpose“ (Gilesku), rasprodate su za samo pet dana, a njegov LP „Just Keep Talking Girl“ izdat za Plastic City, postigao je ogroman uspeh. Dejan je, 2014 godine, lansirao svoj vinil-digital label Tit0 – Tit Zero Recordings, na čijem prvom izdanju se pojavljuje legendarni DJ Rush na mikrofonu. Dejan je poznat i kao Burn Energy Drink ambasador i sudija takmičenja burn Residency, a angažovan je i kao regionalni predavač za Burn Audio Tool softver.
BORIS RUBIN je jedan od najaktuelnijih DJ-eva u Bangkoku. Poznat je po deep zvuku sa povremenim funky twistom.
MENDY INDIGO, vodeća DJ dama Tajlanda, svira prljavi tech house i techno zvuk, i ima sjajnu interakciju sa publikom.
GLOW je prvi klub koji je postavio Bangkok na svetsku mapu underground klabinga, promovišući samo house i techno. Poznat širom sveta kao „techno utočište Tajlanda“, klub je hostovao imena kao što su Seth Troxler, Sasha, Dubfire, Goldie, Pan-Pot, Robert Babicz, Alexkid, Nakadia, kao i najbolje lokalne artiste među kojima su Sunju Hargun, Dan Buri, Boris Rubin, Coran, Kimball Collins. GLOW je nedavno lansirao Funktion – One, po mnogim DJ-evima, najbolji sound system na svetu, a ubrzo zatim i proslavio 10. rođendan spektakularnim party vikendom.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/453003458216714/
Facebook Page: www.facebook.com/GlowBkk

Povezana vest:  X FACTOR, Nagrada za “Najgledaniji balkanski show program” u Makedoniji i Daniel Kajmakoski “najveće