zeljko arena 11122015 013

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ NA PRVOM KOPAONIK „MUSIC WEEK“-u

Popularni pevač, Željko Joksimović, obradovaće mnoge fanove velikim koncertom u martu ove godine u sklopu „Music Week“-a, koji će se održati od 13. do 20. marta na najpoznatijoj planini u Srbiji.

„Music Week“ u produkciji Sky Music-a, na Kopaoniku će okupiti najznačajnija imena sa domaće i regionalne muzičke scene i tako privući hiljade gostiju u popularni ski centar. Specijalno povodom ovog događaja, gostima MK Mountain Resorta, pored mogućnosti uživanja u zimskim sportovima i ostalim sadržajima koje Kopaonik nudi, u cenu smeštaja biće ponuđen i bogat ekskluzivni muzički program.

Povezana vest:  Mimi Mercedez rasterala sve „miševe“ novim spotom

„Zadovoljstvo nam je da objavimo da je Željko Joksimović potvrdio svoj nastup za petak 18. mart. Želimo da svim posetiocima omogućimo da skijaju i uživaju u prelepoj prirodi Kopaonika tokom dana, a mi ćemo u sklopu cene aranžmana ponuditi ekskluzivnu zabavu tokom večeri“, poručuju iz Sky Musica i MK Mountain Resort-a i dodaju da će uz Željka, na Music Week-u, nastupiti još velikih muzičkih zvezda čija imena će uskoro objaviti.

Povezana vest:  Gejbrijel odsutan sa ceremonije za Dženesis