PC photo

NJUJORŠKI BEND PARQUET COURTS PREDSTAVLJA NOV SPOT I NAJAVLJUJE ALBUM

Novi album sastava Parquet Courts pod nazivom „Human Performance“ biće objavljen 8. aprila za Rough Trade, Beggars group koju za Srbiju zastupa Lampshade media.

Bend je upravo objavio video za pesmu „Dust“ koja će se naći na albumu a koji možete pogledati na linku: https://m.youtube.com/watch?v=lRG3R2FmGlY

Pesme na Human Performance u potpunosti predstavljaju ono što je Parquet Courts. Poslednjih pet godina, ovaj bend je jedan od kritički najhvaljenijih a ovo je album koji zapisuje sve te pohvale.

Povezana vest:  Erlend Øye sa novim poletom među Beograđanima

„Svaki dan počinje nervozno,“ počinje prva pesma sa albuma Conten Nausea iz 2014. Nov album nastavlja tačno gde su stali, skupljajući zabrinutost modernog života: „Neizbežna buka Njujorka koja može biti izluđujuća, nemoguća borba protiv nereda bilo da je ona fizička ili mentalna ili društvena,“ – izjavio je pevač, gitarista i producent Human Performancea, Austin Brown.
Parquet Courts oduvek poseduje i emocionalnu stranu koja održava važan balans sa razumnom stranom ali Andrew Savages vidi nov album kao redistribuciju težišta u tom balansu. „Počeo sam da ispitujem svoju ljudskost,“ – kaže Savage i dodaje: „Osećao sam se kao nefunkcionalni uređaj, kao mašina programirana da bude čovek pokazujući znake defekta.“
Zvučna raznovrsnost, vreme i egizistencijalni trud doveli su do nastanka Human Performancea, najambicionznijeg albuma benda „Parquest Courts“.
Pored muzičkog spota za „Dust“, bend je izbacio i snimak iz studija i za pesmu „Outside“

Povezana vest:  Cane Partibrejker na omotu Električnog orgazma

POGLEDAJTE STUDIJSKO IZVOĐENJE PESAMA:
„DUST“: https://www.youtube.com/watch?v=nBA67jZQwcY
„OUTSIDE“: https://www.youtube.com/watch?v=cww9tgo4a7Q

Album HUMAN PERFORMANCE sadržaće pesme:
1. Dust
2. Human Performance
3. Outside
4. I Was Just Here
5. Paraphrased
6. Captive Of The Sun
7. Steady On My Mind
8. On Man, No City
9. Berlin Got Blurry
10. Keep It Even
11. Two Dead Cops
12. Pathos Prairie
13. It’s Gonna Happen

Povezana vest:  VIDEO: Ovakvo zatvaranje Exita još nije viđeno!