tony cetinski arena nov 2013 (1)

Toni Cetinski ima novi singl

Jedna od najvećih regionalnih zvezda, Toni Cetinski svojoj brojnoj publici u posljednje vrieme priprema mnoga iznenađenja.
Jedno od njih je i novi singl naziva ‘Od trnja do zvijezda’. Poznavajući Tonija, ne sumnjamo kako neće puno proći, a da singl osvoji osim publike i top liste.
Kao i na prethodnom singlu ‘Vjera Nevjera’, tako je i na novom singlu glavni krivac za nastajanje muzike i teksta, kao i aranžmana hit maker Miro Buljan, dok su zajedno Toni i Miro potpisali produkciju.
Sam Toni Cetinski izvršni je producent cele priče koja nosi naziv ‘Od trnja do zvijezda’.
‘Osećam da će ljudi prihvatiti ovu pesmu i da će je pevušiti dok se voze u autu, kuvaju ručak i da će u svakom trenutku biti rado slušana. Pesma ima zvuk osamdesetih, izuzetno je radiofonična, a što se tiče tekstova, nekako smo sve stariji i zreliji, pa je i logično da se trudimo što više da bude bolje.
Trnoviti put je nešto što je dobro, ali pod uslovom da se put ne završava u povratku natrag, ali o tome i pesma govori’, rekao je Toni Cetinski
Osim što je predstavio novu pesmu Toni je u poslednjim pripremama oko velike koncertne turneje koja kreće 05.03. u beogradskoj Kombank Areni.

Povezana vest:  Sajmon Kauel dobitnik Međunarodnog Emija

Toni Cetinski turneja 2016
05.03. Beograd, Kombank Arena
08.03. Zagreb, Arena
11.03. Kragujevac ,Hala jezero
12.03. Osijek, dvorana Gradski vrt
17.04. Novi Sad, dvorana Spens
29.04. Split, Spaladium Arena

PHOTO: Antonio Ahel/ATAImages