DNCE Photo02 2015 UniversalMusic

JOE JONAS I NJEGOV NOVI BEND „DNCE“ IZABRANI ZA MTV PUSH IZVOĐAČA

Da li ste spremni za DNCE? Nadamo se da jeste, jer su oni spremni da osvoje vas!
Pevača ove četvorke već znate, to je Joe Jonas iz poznatog benda Jonas Brothers. Nakon što je grupa u kojoj je nastupao sa svojom braćom prestala da postoji 2013., Joe je okupio svoje prijatelje – gitaristkinju JinJoo Lee, basistu i klavijaturistu Colea Whittlea i bubnjara Jacka Lawlessa, i oformio je bend DNCE.
„Cake by the Ocean“ je njihov prvi singl koji su predstavili svetu, a u martu će se ovaj dinamičan sastav gledaocima MTV kanala predstaviti kao Push izvođači. Zanimljiva je priča koja stoji iza ove melodične, disko pesme. „Jednog dana u studiju čuo sam kako su producenti iz Švedske rekli da žele da popiju „Cake by the Ocean“. Kada sam shvatio da su zapravo mislili na koktel „Sex on the Beach“, odmah sam počeo da pišem pesmu na tu temu,“ objašnjava frontmen benda Joe Jonas. I kao što je prvi singl inspirisala jedna anegdota, tako je i sve ostalo što je u vezi sa grupom DNCE veselo i zabavno i to lako prenose na publiku. „Od starta smo želeli da ovo nosi vajb žurke i da se svi osećaju kao deo našeg malog sveta koji smo stvorili“.
Njihova muzika vas sigurno neće zadržati na jednom mestu.“Ne moraš da budeš dobar plesač da bi plesao – možeš da igraš kako ti je volja i da se odlično zabavljaš. U tome je sva lepota“, objašnjavaju članovi benda DNCE čije je ime, kako sami kažu, „nepotpuno, nesavršeno, ali ipak tako dobro!“
Zato pojačajte i u martu plešite uz DNCE i pesmu „Cake by the Ocean“!

Povezana vest:  Koncert Zdravka Čolića na šabačkom hipodrom 28. aprila