beogradski_glas_2Škola pevanja Aleksandre Kovač objavila album

 

Škola pevanja za mlade „Beogradski glas“, koju vodi pop pevačica Aleksandra Kovač, objavila je danas svoj prvi CD album nazvan „10“.

Na podnevnoj promociji ispred knjižare Delfi u Studentskom kulturnom centru Beograda, nekoliko mlađih polaznika „Beogradskog glasa“ izvelo je, naočigled novinara, roditelja i poznanika, dve pesme sa svog prvenca.

Povezana vest:  Billie Eilish donosi spot za numeru iz jubilarnog James Bond nastavka

Tu su bili i muzičari Momčilo Bajagić i Zoran Kostić-Cane, i bivši košarkas Vlade Divac.

Kovač je rekla da album predstavlja „divne, nasmejane i talentovane ljude koji će pokazati domaćoj muzičkoj sceni kako se peva rok, soul, fank, arenbi…“

Prva srpska dobitnica regionalne MTV nagrade, Kovač je, uz podršku svog saradnika i producenta Romana Goršeka, za debitantski album „Beogradskog glasa“ komponovala rok, soul i arenbi pesme, od kojih neke na stihove Jovana Jovanovića-Zmaja i Duška Radovića.

Povezana vest:  BOŽO VREĆO ft. VASIL HADŽIMANOV „Ko li noćaš miluje ti kosu„

-Ovo nije dečiji album, već album za različite uzraste – od pesma za decu do arenbi i soula… Ovo je album nekih od najboljih učenika škole i divna mogućnost da publika čuje neke nove mlade ljude i šta su naučili za proteklih šest meseci – rekla je Kovačeva.

Album „10“ prodaje se u Srbiji preko lanaca knjižara Delfi i preko interneta.

Povezana vest:  Novi singl Ateist repa