atheist rap 1

PREMIJERA NOVOG SPOTA GRUPE ATHEIST RAP NA MTV KANALU

U ponedeljak u 20 časova na MTV kanalu premijerno će biti emitovan spot za pesmu „Momci se vraćaju u grad“ novosadske pank-rok grupe Atheist Rap.

Atheist Rap poslednjih meseci koncertno predstavljaju novi album „Uberlauf“ koji je objavila izdavačka kuća „Lampshade media“ na CD-u i postavila na digitalne platforme, a koji će uskoro biti izdat i na vinilu u izdanju hrvatskog „PDV records“.
Novi spot prenosi deo atmosfere sa zagrebačkog koncerta, a dopunjen je kadrovima sa turneje Atheist Rapa po Nemačkoj prošle godine i snimcima iz baze benda na Pejićevim Salašima kod Novog Sada.
Na prvom koncertu promotivne turneje novog albuma, održanom 27.11.2015. godine u zagrebačkom klubu „Vintage industrial bar“, prva izvedena pesma upravo je bila „Momci se vraćaju u grad“ tako da su u spotu bukvalno korišćeni snimci prve tri minute sa nove turneje.
Zagrebački deo tima zaslužan za snimanje i montažu snimka sa koncerta predvodi Hrvoje Baudoin (Metal view production), a za produkciju se pobrinula „Dostava zvuka/Ferragosto Jam“ ekipa. Montažu spota potpisuje novosadska „Illegal production“.

Povezana vest:  Goran Karan najavljuje koncerte u Beogradu i Novom Sadu

Atheist Rap na promotivnoj turneji novog albuma možete da vidite 19. marta u Apatinu u klubu „Soul Pub“, 26. marta su u Subotici na Spring festu, 15. aprila će nastupiti u aleksinačkom Centaru za kulturu. Dan kasnije su u Skoplju, zatim sledi klub „Zamajac“ u Kruševcu, u Bratunac stižu 22. aprila, dok su 23. aprila u splitskom klubu „Kocka“, a beogradska publika će imati priliku da ih vidi 7. maja u klubu Fest u Zemunu.

Povezana vest:  Najprodavaniji singlovi i albumi u Velikoj Britaniji