Nouvelle Vague izvor nouvellesvagues.com

Nouvelle Vague, Koop i Nipplepeople stižu u Beograd

Nedavno renovirani O.U.R. Bar na adresi Beogradska 71 biće jedna od najuzbudljivijih koncertnih lokacija ovog leta, sudeći prema izvođačima čiji dolazak je najavljen. U Beograd ovog leta stižu čuveni bendovi Nouvelle Vague i Koop, a već u subotu 2. aprila, na otvaranju koncertne sezone u O.U.R.-u nastupiće misteriozni dvojac Nipplepeople iz susedne Hrvatske.
Osveženi muzički program renoviranog O.U.R. Bara sa radom počinje u petak, 1. aprila, kada će gostima biti predstavljen novi letnji koncept u okviru kog će petkom nastupati poznati domaci DJ-evi u pratnji instrumentalista na perkusijama i saksofonu. Prvog dana aprila posetioci O.U.R.-a moći će da uživaju u setu DJ Zorbe, koga će na perkusijama pratiti čuveni N.I.K.O., kao i Sale Sax na saksofonu. Veče će kompletirati rezidenti Uroš Milovanović, Goran Starčević i Miloš Starčević.
Subota veče u O.U.R.-u biće rezervisana za nastupe bendova, a prvi u nizu u Beograd stiže već ove subote, 2. aprila. U pitanju je čuveni maskirani dvojac Nipplepeople iz Zagreba, poznat po hitovima poput „Sutra“, „Broj“ i „Tebi“! Na svim svojim javnim nastupima, kako svirkama tako i intervjuima, bend se pojavljuje maskiran, a svoju tajanstvenost objašnjavaju željom da muziku stave u prvi plan, jer zbog nje i jesu tu. Iako su bili gosti naše prestonice više puta – Nipplepeople će 2. aprila po prvi put nastupiti u renoviranom O.U.R. Baru, a jedinstven ambijent ovog mesta učiniće svirku nezaboravnom. U ulozi domaće podrške naći će se rezident kluba Uroš Milovanović.
Koncert sastava Nipplepeople biće samo uvod u uzbudljivu koncertnu sezonu koju O.U.R. Bar najavljuje za predstojeću sezonu! Napoznatiji cover bend na svetu, čuveni Nouvelle Vague stiže u O.U.R. ovog leta, a Beograđani će ponovo imati priliku da čuju obrade legendarnih new wawe numera izvedene u prepoznatljivom Nouvelle Vague maniru. Magični jazz sastav iz Švedske – Koop, takođe će biti gost naše prestonice ovog leta u O.U.R.-u, a pored koncertnog programa ovaj klub u Beogradskoj ulici nastaviće sa serijalom open air događaja pod nazivom „O.U.R. Block Party“, a u okviru novog koncepta „O.U.R. leto na Tašu“.

Povezana vest:  GORILLAZ PREDSTAVLJA NOVI ALBUM “HUMANZ”