Hypnotized

BEND HYPNOTIZED PREDSTAVLJA NOVI SINGL „MARTA“

Beogradski rokenrol sastav Hypnotized snimio je novi spot za pesmu „Marta“, drugi singl sa novog albuma benda. Spot, koji je snimljen u skladu sa najvišim standardima svetske produkcije, premijerno će biti prikazan na MTV kanalu u ponedeljak, 28. marta u 20 časova, doneće pravi rock and roll zvuk.

Povezana vest:  Sarajevski bend Skroz 22. aprila u Living room-u

Hypnotized je na realizaciji ovog spota sarađivao sa kontroverznim americkim režiserom Markom Navom, dok montažu ponovo potpisuje poznati švedski editor Robin Siwe, koji upravo radi na novom spotu za čuveni francuski dvojac Daft Punk, a u prošlosti je sarađivao sa Madonnom i grupom The Prodigy.
Žestokom rok svirkom i energičnim nastupima, Hypnotized ne prestaje da iznenađuje publiku širom regiona i za kratko vreme postigao je značajan uspeh na muzičkoj sceni. U standardnoj rok postavi (vokal, gitara, bass, bubanj) objavili su debi album „Big Natural“ u 2010. godini i „Nema nazad“ iz 2013. godine, dok je novi studijski album, koji najvaljuju singlovi „Kreten“ i „Marta“, u pripremi.

Povezana vest:  Jurica Pađen & Aerodrom - Hitovi i legende, Live at Tvornica

Osim orginalnih autorskih tekstova, kojima su stekli veliki broj fanova, grupa Hypnotized je prepoznatljiva i po nesvakidašnjim video spotovima snimljenim u filmskoj produkciji, što ih čini jedinstvenom pojavom na aktuelnoj rok sceni. Nastupali su na najvažnijim muzičkim festivalima kao što su Exit, Supernatural, Beer Fest, PivoFest, Lake Fest.