Dado Topic foto Brajan Rasic

Dado Topić specijalni gost Brkova sutra u Hali sportova!

Legendarni roker Dado Topić biće specijalni gost turbo-pank-folkerima Brkovima koji sutra (petak 1. aprila 20:30) koncertom u beogradskoj Hali sportova promovišu nedavno objavljeni album čiji je naziv upravo – „Torzo Dade Topića“!!!
„Jako mi je drago da Dado naziv albuma nije shvatio kao neku sprdnju nego kao izraz poštovanja. Velika nam je čast ugostiti takvog gospodina i legendu naše scene“, kaže frontmen Brkova Šemso (Shamso 69).
Topić je prvo javno kontaktirao Brkove preko fejsbuka najavivši da će preslušati album, a potom je nedavno hrvatskoj radio stanici Soundset plavi izjavio da bi pristao na neki oblik saradnje sa Brkovima.
Nekadašnji član Korni grupe i vođa legendarnog Tajma (Time) smatra da su Brkovi „bend koji ima atraktivne i energične nastupe, i obzirom na izbor garderobe i način kako prezentiraju glazbu da je to jedna pozitivna i kreativna ekipa“.
Poznata je i kompletna satnica spektakla u Hali sportova na kome 1. aprila još nastupaju i folk-metalci Pero Defformero, narodnjak Zoka Bosanac, i specijalni gosti reperka Sassja, koja se pojavljuje u novom spotu Brkova „Ovce“, i Dado Topić.

Povezana vest:  Suzan Bojl: Laknulo mi je kada su mi postavili dijagnozu

19:30 Vrata
20:30 PERO DEFFORMERO
21:30 ZOKA BOSANAC
22:00 BRKOVI

VAŽNO! Ulaznica je još samo danas 800 dinara na blagajni Doma omladine Beograda, odnosno preko mreže Eventim. Na dan koncerta ulaznica je 1.000 dinara, a određen broj karata biće od 19:00 i na blagajni Hale sportova.