LG G5 Dzejson Stejtam TVC Fotografija 1

Džejson Stejtam u prvoj reklami za LG G5

Džejson Stejtam, zvezda akcionih filmova Transporter i The Expendables, biće glavni protagonista najnovije reklame za revolucionarni G5 modularni smart telefon kompanije LG. Iza kamere naćiće se Fredrik Bond, kreativni režiser, odgovoran za mnoge globalne kampanje poznatih multinacionalnih brendova.

Najnovija reklama kompanije LG prikazaće sve mogućnosti za igru i zabavu koje pruža G5 smart telefon zahvaljujući svojoj modularnosti. Zbog sposobnosti da se u kombinaciji sa uređajima iz Friends portfolia jednostavno transformiše u kameru ili Hi-Fi audio plejer, G5 je telefon savršen za svakoga ko ceni tehnologiju i inovaciju.

Povezana vest:  LG najavio organizacione i kadrovske promene u cilju daljeg razvoja kompanije

Snimana u Los Anđelesu u partnerstvu sa kreativnom agencijom Energy BBDO, reklama će prikazati Džejsona Stejtama koji uživa u dobroj zabavi koju pruža G5 smart telefon. Gospodin Stejtam glumi svakog lika koji se pojavljuje u reklami na vrlo zanimljiv način i u skladu sa sloganom G5 telefona – Life’s good when you play more.

„Mislim da je LG G5 telefon sa svojim modularnim dizajnom nešto što će mnogi korisnici poželeti da imaju. Zadovoljstvo mi je što sam zajedno sa kompanijom LG učestvovao u stvaranju ove reklame,“ izjavio je Džejson Statam.

Povezana vest:  Kaspersky Lab predstavio novi patent koji se odnosi na daljinsku bezbednosnu tehnologiju namenjenu smart telefonima i tabletima

„Od samog predstavljanja na MWC sajmu, čuli smo od mnogih da su željno iščekivali telefon kao što je G5. Ovaj uređaj odražava našu nameru da dokažemo da smart telefon može biti mnogo više od samo uređaja za komunikaciju, već da može i da pruža iskustvo zabave koje obogaćuje živote svojih korisnika,“ izjavio je Chris Yie, potpredsednik i šef marketing komunikacija kompanije LG Mobile Communications.

Povezana vest:  Samsung predstavio javnosti UHD OLED televizor na IFA 2013

Reklama će biti prikazana na ključnim tržištima širom sveta, uključujući Severnu Ameriku, Latinsku Ameriku, Evropu i istočnu Aziju, a od prvog aprila će premijerno biti postavljena na fejsbuk stranici kompanije LG Mobile (www.facebook.com/LGMobile).