cover

SUPERSTAR ENRIQUE IGLESIAS OBJAVIO JE NOVU PESMU „DUELE EL CORAZON“

Iako je trenutno na turneji kojom promoviše aktuelni album SEX AND LOVE a u okviru koje će 10. maja nastupiti u Kombank Areni, novi singl „DUELE EL CORAZON“ featuring Wisin, beleži dolazak Enriquea Iglesiasa u kuću Sony Music Entertainment! „Duele El Corazon“ nastavlja fenomenalo uspešnu seriju hit singlova „Bailando“(2014) i „El Perdón“ (2015) koje su dugo držale pozicije #1 na Billboard Latin Digital listi! Pesmu, otpevanu na španskom jeziku, producirao je Carlos Paucar.
Pesmu možete preslušati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=vSk_xOy6Bwc

Dolaskom na Balkan, Latino zvezda nastavlja veoma iscrpnu svetsku turneju SEX AND LOVE World Tour na kojoj je do sada održao preko 130 koncerata!
Enrique Iglesias prodao je više od 100 miliona albuma i singlova, objavio 10 studijskih albuma plus dva albuma sa najvećim hitovima. Kao visoko tiražan muzičar, održao je desetak svetskih turneja, svirao bukvalnom u svakom delu planete od Njujorka, Meksika, Madrida, Londona, Sidneja, preko Kaira, Minska, Maroka, Istanbula do Kejptauna. Nepobitno najuspešniji Latino muzički izvođač u istoriji, Enrike je osigurao 26 mesta #1 na listi Billboard Latin Songs Chart i ukupno 74 # 1 na ostalim relevantnim svetskim muzičkim listama. Sa hitom „Tonight (I’m Loving You)“, Enrique Iglesias je preskočio uspeh Majkla Džeksona na Dance Club Song listi, jer je to bila 11 Enrikeova pesma na mestu #1 (naspram Džeksonovih 10!) što ga je učinilo Kraljem Top lista! Enrike je do sada rasprodao muzičke arene u 109 različitih svetskih gradova na svih 5 kontinenata i prodao preko 2 miliona karata tokom turneje sa albumom „Euphoria“!
Nagrađen je svim najvažnijim muzičkim nagradama: Grammy (više puta), Billboard, World Music Awards, American Music Awards, Premios Juventud, ASCAP honors i mnoge druge, a ukupno ih je do sada dobio 197!
Enrique Iglesias je i dalje jedan od najuspešnijih umetnika sadašnjice, a trenutno drži muzički rekord za vreme provedeno na # 1 Billboard Latino liste singlova sa pesmom „Bailando“- čak 42 nedelje! Do sada su njegovi spotovi ukupno prešli 1.3 milijarde pregleda na kanalu You Tube. Prošle godine u saradnji sa Nicky Jam otpevao je pesmu „El Perdón“, koja je osvojila Grammy za nabolju Latino pesmu i bila #1 u preko 40 zemalja sveta, prešavši tiraž od 4 miliona i preko 300 miliona pregleda i strimova širom sveta.

Povezana vest:  Električni orgazam ne miruje

Nedavno je Enrike pozdravio publiku u Srbiji a pozdrav možete pogledati na: https://www.youtube.com/watch?v=5dF1ZUSyS0Y&feature=youtu.be

Ulaznice za koncert Enrikea Iglesiasa, 10. maja u Kombank Areni su u prodaji po cenovnim kategorijama: 2990 din za parter, za sedenje od: 3690, 3900, 4590, 4990, 5990 i za fan pit 5990 dinara. Ulaznice mogu da se nabave na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Šoping centra i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Povezana vest:  Albina premijerno izvela uzbudljiv novi singl „Noću“

Organizatori koncerta u Beogradu su Arena Beograd i Sky Music.