hipnoizedDupla MTV premijera – spotovi makedonske pevačica Dani i benda Hipnotized

 

 

MTV premijera je sada već dobro poznat format koji je pokrenuo regionalnu scenu što rezultira sve većim brojem kvalitetnih spotova koji se rade širom regiona. Zbog toga je MTV pripremio duplo iznenađenje! Od ponedeljka, 14. juna, u 20h pa narednih sedam dana, premijerno ćemo prikazati nove spotove makedonske pevačice Dani i srpske grupe Hipnotized.

 

Makedonska pevačica Dani započela je svoju karijeru na muzičkom takmičenju Makfest sa pesmom “Samo Ti Mi Trebaš”.  Ova kompozicija je bila odlično prihvaćena od strane publike i novinara. 2000. godine nastupila je na makedonskom izboru za pesmu Evrovizije sa numerom “A Nekogaš”. Posle kraće pauze u karijeri, Dani se vraća sa pesmom “Dva Srca” sa kojom je osvojila prvo mesto na makedonskoj listi singlova i zadržala se na toj poziciji mesec dana.  Dimitrovska je ujedno i prvi makedonski pevač koji se plasirao na MTV Adria Top 20 listu sa pesmom “Crveni Doždovi”. Sada se regionalnoj publici predstavlja pesmom Ne Živeam za Drugite.

Povezana vest:  Konkurs „EKV: TVOJA PESMA" raspisan isključivo kao znak podrške muzičarima

 

Nakon sjajne promocije albuma Big Natural u Beogradu i nekoliko svirki na festivalima poput Supernatural, bend Hypnotized nastavlja sa promocijom singlova sa svog prvog albuma. Regionalnoj sceni Hypnotized se prvi put predstavio u februaru spotom za pesmu „2 is better than 1“ koji je u veoma kratkom periodu nakon MTV premijere izazvao dosta pažnje. Nakon samo nekoliko meseci, Hypnotized je snimio spot i za drugi singl pod nazivom Find Someone Else.

Povezana vest:  Prodato 6000 ulaznica za EXIT!

Ekipa mladih talentovanih ljudi, na čelu sa režiserom Stevanom Filipovićem, napravila je spot visoke produkcije sa trenutno veoma aktuelnom vampiskom temom. Posebno interesovanje medija i javnosti i pre zvanične premijere spota izazivaju specjalni gosti u ulozi glumaca: Jugoslav Pantelić, Lazar Sakan i Hystery.