Reper Dalibor Andonov GRU, posle duže pauze nastupiće pred beogradskom publikom i to u sredu, na žurki „Shake D Wednesday„. Gru će na splavu „Shake n Shake“ izvesti hitove koji su obeležili njegovu karijeru, pa će njegova publika biti u prilici da čuje i pesme koje već duže vreme nigde nije izvodio, među koji se svakako ističe njegov najveći hit, pesma Biću tu. Podršku će mu pružiti rezident kluba, Arhitekt, ali i Nemanja Blažić.

Povezana vest:  Urban obradio grupu U škripcu

Sa pesmom „Biću tu“ je postao najpopularniji reper 1996. godine i ostao upamćen po lepim devojkama iz grupe Models, koje su se pojavile u spotu za spomenutu pesmu. U spotu su nasumično bili odabrani brojevi kao za hot line, a koje su opsedale hiljade ljudi misleći kako se radi o pravim brojevima. Gru je morao da odreaguje i apeluje na gledaoce da više ne zovu te brojeve. Reper je tada malo izmenio spot i preko brojeva napisao reč „RASPRODATO“. Posle ovog događaja s kojim je privukao veliku pažnju Gru je učestvovao i u rijalitiju „Veliki Brat VIP“.

Povezana vest:  Lejdi Gaga raskinula sa momkom

Posle velikog uspeha sa pesmom „Biću tu“ usledili su i drugi albumi sa hitovima: „Vetrenjače“, „Gru 2″ te kompilacija „95-2000.“

Nakon 20 godina kasnije urađen je i remix pesme BICU TU u saradnji sa GAZDA PAJOM.

S’ obzirom na to da je septembar mesec nekako rezervisan za uspeh naših košarkaša, ove srede u čast tome poseban  performans imaće Nemanja Tricky Blazic, momak koji je svojim specijalnim potezima očarao celu Evropu!

Povezana vest:  Koje mesto spaja Leu Dobričić i Veliku Gradsku Igranku ovog vikenda?

Ono što je sigurno je to da je provod zagarantovan, ulaz je besplatan ali je rezervacija obavezna, zato ne propustite sredu na splavu SHAKE `N` SHAKE.