Video rešenje za hit-singl „Dođi“ Bane Mojićević snimio je na prestoničkom splavu „Druga priča“ a za realizaciju se pobrinula ekipa „Different“ tima koja je do sada potpisala veliki broj spotova domaće scene.

-Imam mnogo obaveza a naravno malo vremena ali uspeli smo da se organizujemo i zabeležimo kadrove koji će pratiti pesmu koja već sada ima epitet hita iako od promocije nije prošlo mnogo -zadovoljno kaže Bane- Ideja je bila da lepom slikom samo podržimo ovu pesmu koja je samo najava onoga što nas tek očekuje.

Povezana vest:  Šakira potvrdila da je trudna

Premijera se, dodaje pobednik prve sezone „Zvezda Granda“, očekuje za nekih dvadesetak dana ali prostora za odmor nema budući da se uveliko razmišlja o narednom spot-singlu koji će, saznajemo, najverovatnije biti snimljen van granica Srbije.

-Nedavno smo bili u Makedoniji, imali smo neka snimanja i gostovanja i iznova se odusevili gostoprimstvom, fantasticnom hranom ali i lepotom susedne nam republike i dosli na ideju da sledeci spot mozda snimimo u Ohridu koji je zaista caroban. Jos smo u fazi razmisljanja ali bilo bi lepo da tamo zabelezimo neke od kadrova za sledecu numeru koja ce, nadam se, biti pravi letnji hit. O tom potom, prvo da zavrsimo ovaj…

Povezana vest:  Otvoren konkurs za World Music izvođače u okviru projekta „MOST

Jedan od najubedljivijih i najtraženijih pevača svoje generacije paralelno sa promocijom aktuelnog singla, redovno nastupa ali ne zanemaruje ni humanitarne aktivnosti pa je proteklih dana pevao i na nekoliko koncerata koji su organizovani sa ciljem da se pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

-To je veliko zadovoljstvo ali i obaveza svih nas koji se bavimo javnim poslom -kaže pevač koga narednih dana očekuje nastavak ranije ugovorenih svirki- Radimo punom parom, nova pesma sjajno prolazi pa verujem da će tako biti i sa spotom koji će uskoro biti pušten u etar u kome će se, pored mene pojaviti i mlada Jovana Milovanović, nekada popularna „šargarepica“ iz UMS-a koja sada studira glumu u klasi profesora Ivana Jeftovića, mog drugara iz sou programa „Tvoje lice zvuci poznato“.

Povezana vest:  Bili Rej Sajrus: Majli ne bi trebala da žuri u brak