Nakon pet studijskih i jednog live albuma, izdanje simboličnog naziva – „Poslednji album“ grupe S.A.R.S. objavljeno je danas ekskluzivno na Deezeru u izdanju Lampshade Media i Dallas Recordsa.
S.A.R.S. ove godine slavi deset godina postojanja na regionalnoj sceni. Slavljenička turneja S.A.R.S.-a izaći će ne samo iz regiona nego i iz Evrope, jer će bend ceo mesec maj provesti na nastupima u Australiji, a dogovorene su i svirke u Engleskoj, Italiji i Švajcarskoj. U okviru obeležavanja ovog velikog jubileja održaće koncerte 4. juna u rovu niške Tvrđave i 30. jula na Šabačkom letnjem festivalu.
Bend S.A.R.S. je do danas uz 6 albuma izdao i 19 spotova, od kojih većina ima po nekoliko miliona pregleda na Jutjubu, a među najpopularnijima su „Lutka“, „Perspektiva“, „To rade“, „Ratujemo ti i ja“. Video spot za singl „Glupost“ sa novog albuma, koji su uradili sa vrbasko-beogradskim sastavom Ničim izazvan, za pet dana zabeležio je preko 100.000 pregleda. U spotu se pojavljuju svi članovi oba sastava.
Glasine da bend prestaje sa radom nakon objavljivanja „Poslednjeg albuma“ nisu tačne. Članovi grupe smatraju da su albumi zastareli format, pa će u budućnosti nastaviti da izdaju samo singlove.

Povezana vest:  Adel opet nema sreće u ljubavi, njen novi dečko oženjen i ima dete!