Disciplin A Kitschme foto Kulturni centar Baraka

Najmonolitnija rok pojava na ovim prostorima Disciplin A Kitschme, na sveopšte iznenađenje, prirediće besplatan mini-koncert za Beograđane u nedelju 22. maja od 15:00 ispred glavnog ulaza u Ušće Shopping Center!!!

Uvek nepredvidivi frontmen Koja i njegova Disciplina dolaze ispred Ušća da u direktnom kontaktu sa nedeljnom šoping zabavom uživo saopšte stih „zaboravili rokenrol i otišli u šoping mol“, sa novog albuma „Opet.“ kog promovišu velikim koncertom 28. maja (20:30) u Bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) Beograda.

Povezana vest:  Ekskluzivna MTV Premijera: Florence + The Machine – What The Water Gave Me u utorak, 6. septembra u 12:00

Disciplina će, dakle, u nedelju popodne ispred Ušće Shopping Center-a grunuti nekoliko odabranih vanvremenskih, bučnih hitova, a za potpuno zadovoljstvo potrebno je otići na koncert 28. maja u Baštu SKC-a, za koji je ulaznica 1.000 dinara preko mreže Eventim.

Nastala na temeljima kultnog Šarla Akrobate 1981. godine, Disciplina kičme basiste i pevača Koje (Dušan Kojić) nametnula se do sada kao jedno od najautentičnijih i najuticajnijih imena srpske i regionalne scene. Od minimalističkog bas-bubanj debija „Sviđa mi se da ti ne bude prijatno“ (1983), preko eksperimenta sa duvačima kao na „Zeleni Zub na Planeti dosade“ (1989), i engleske verzije benda tokom devedesetih, Disciplina je stigla do nove faze rada sa albumima „Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi?“(2007), „Uf!“ (2011) i sada „Opet.“

Povezana vest:  Rijana na putu da postane Ejmi Vajnhaus, prrijatelji zabrinuti

http://www.usceshoppingcenter.com/sr/events/329/disciplin-a-kitschme-u-akciji-ispred-usce-shopping-centra