Do EXIT festivala ostalo je nepunih sedam nedelja, a već je popunjeno 70% kapaciteta festivala koji će se održati od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi! Prodato je preko 30.000 ulaznica, što predstavlja novi rekord za ovaj period godine! U petak u podne, počela je prodaja i jednodnevnih ulaznica za EXIT, a redovi ispred centralnih blagajni prodajne mreže Gigs Tix bili su formirani nekoliko sati pre otvaranja blagajni! Prvi dan prodaje dnevnih ulaznica oborio je sve rekorde u prodaji, pa su online serveri zbog do sada nezabeleženog interesovanja bili u padu. Ubrzo nakon dizanja servera rasprodate su i dodatne količine ulaznica po poklon ceni, pa se sada jednodnevne ulaznice mogu naći po novoj promo ceni od 2.490 i 2.990 dinara, što predstavlja popust od 35% u odnosu na krajnje cene. Sve koji žele da nabave ulaznice za EXIT po povoljnijim cenama savetujemo da požure, jer je njihov broj ograničen i očekuje se da će biti rasprodate u kratkom roku.

Povezana vest:  Predstavljamo singl "Alone" - koji izvodi Halsey u saradnji sa Big Sean i Stefflon Don

I ove godine brojni posetilaca iz celog sveta dolaze ovog leta u Novi Sad i Srbiju, na ovogodišnji EXIT. Sudeći prema dosadašnjim prodatim ulaznicama, može se proceniti da i ovog leta posetioci dolaze sa svih kontinenata, iz više od 60 zemalja sveta, a tu su već tradicionalno prisutne i neke od najudaljenijih destinacija poput Japana, Brazila, Novog Zelanda, Australije i Kine, te gotovo svih zemalja Evrope. Tradicionalno prednjače gosti iz Velike Britanije i Holandije, a porast prodaje beleži se u Rusiji, Grčkoj i Turskoj, dok i Francuska i Španija polako ali sigurno povećavaju interesovanje za EXIT. Posebno interesovanje prirodno vlada u susednim zemljama, gde prednjače Hrvatska, BiH i Bugarska, u stopu ih prate Rumunija, Mađarska i Bugarska, a ove godine se očekuje i prvi veći broj gostiju iz Austrije.

Povezana vest:  Dve članice Diksi Čiksa pripremaju novi album

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Nastupe su već potvrdili David Guetta, Ellie Goulding, The Prodigy, Skrillex, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, The Vaccines, Richie Hawtin, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Cock Sparrer, Paradise Lost, Andy C, Rebolledo, Zadig, kultni evropski klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle, te brojni drugi.

Povezana vest:  DERULO POZVAO FANOVE U SRBIJI NA KONCERT U ŠTARK ARENI

I popularna akcija „4+1“ takođe beleži porast u odnosu na prošle godine! Društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za ceo EXIT, Sea Dance ili celu EXIT Avanturu, petu dobiće na poklon! Ulaznice za EXIT po ceni od 6.490, odnosno 4.990 dinara za Sea Dance, te samo 6.990 dinara za celu EXIT Avanturu, prodaju se u knjižarama Vulkan, lancu prodavnica Corner Shop, kao i na još preko 150 blagajni širom Srbije i regiona, ali i celog sveta putem onlajn kupovine na sajtu www.gigstix.com. Putem sajta exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj od 65 evra za Exit ili 89 evra za celu Exit Avanturu. Turistički aranžmani dostupni su i na rate, a više informacija o ovome možete dobiti putem mejla [email protected].