Početak letnje sezone na Adi Ciganliji biće obeležen u petak, 10. juna, u pivskoj oazi APA Beer Garden, gde će biti održan veliki koncert jednog od najpoznatijih beogradskih pop rock sastava „Kiki i Piloti“. Popularno Beogradsko more je omiljeno mesto Beograđana i njihovih gostiju u toku leta, kada je Ada najbolje mesto za beg od gradskih gužvi i vrućina.

Zvanična sezona kupanja na Savskom jezeru na Adi Ciganliji biće otvorena velikim koncertom Kikija Lesendrića i Pilota, koji će početi u 21 sat, a ulaz će biti besplatan. Koncert će biti poklon našeg preduzeća svim sugrađanima i gostima Beograda koji vole Adu Ciganliju i svojevrstan poziv na druženje i uživanje u njenim lepotama – poručuje Žarko Šormaz, direktor JP Ada Ciganlija, dodajući da su kao i svih prethodnih godina, nadležne službe JP “Ada Ciganlija” u potpunosti spremne za predstojeću sezonu.

Povezana vest:  Koncert grupe Smak na Ušću 20. juna 2015.

Poziv Beograđanima i svim gostima našeg grada, upućuju i velikani rokenrol zvuka, koji obećavaju hitove i dva ipo sata nezaboravne svirke, a frontmen benda Kiki Lesendrić otkriva da će prvi put u životu svirati koncert na Adi.

“Rođen sam na Zvezdari. Na Banovo Brdo sam se doselio u zimu 1968. Moja prva bekstva sa časova iz Osnovne škole Filip Kljajić Fića” bila su na Adu. Ona je tada bila divlja i netaknuta. I danas imam najlepši pogled sa terase na nju, kao večiti podsetnik na jedno lepo i blesavo vreme. Volim to malo ostrvo. Za 35 godina koliko Piloti postoje svirali smo u Beogradu na svim mogućim i nemogućim mestima. Samo na Adi nikad. Eto, došao je i taj trenutak. Čekam taj jun. Piloti na Adi”, kaže poznati roker.

Povezana vest:  Porodica, prijatelji i fanovi se oprostili od Vitni Hjuston

Ovaj koncert će biti odličan početak i manifestacije APA Beer Garden, gde posetioce tokom dva meseca, pored brojnih novih pivskih ukusa, očekuje još puno besplatnih koncerata, ali i filmova u bioskopu na otvorenom, koji će po prvi put biti postavljen na Adi Ciganliji.

Uz ovakav program Ada će ovog leta biti centar zabave u gradu.

Povezana vest:  Duet Rijane i Drejka na dodeli Gremija