Koncert Prljavog Kazališta koji će se održati 11. juna na beogradskom Stadionu Tašmajdan biće jedinstven po svemu, pa i po scenariju koji „Prljavci“ pripremaju za ovaj muzički spektakl.

Grupa prvi put u karijeri priprema koreografije za nekoliko svojih najvećih hitova, a u izvođenju istih pomoći će im i nekoliko britanskih kaskadera od kojih su dvojica svojevremeno bili komandosi. Posetioci će biti u prilici da uživaju u jedinstvenom muzičko-scenskom događaju koji će upotpuniti rasveta koja se prvi put koristi na ovim prostorima.

Povezana vest:  Kragujevac na nogama zbog Saše Kovačevića! ( FOTO )

Ceo ambijent uključujući i stene poslužiće kao pozadina za hologram, a zbog koncerta se otvara i pećina koja se nalazi ispod stadiona, i koja će u ovom slučaju slavnim rokerima poslužiti kao bekstejdž.

Kada se sve uzme u obzir, naročito repertoar koji se priprema, biće ovo jedan od najboljih koncerata Prljavog Kazališta u njihovoj dugogodišnjoj karijeri, kažu „Prljavci“, i pozivaju svoje najvatrenije fanove da na vreme obezbede ulaznice.

Povezana vest:  Odličnim nastupima Nene Belana i svetske atrakcije Yolanda Be Cool počeo Umag Party Nights

Sigurno ste i zaboravili da brojne velike hitove izvodi upravo ova grupa, podsećamo vas samo na neke od njih:

Zaustavite zemlju, Na badnje veče, Mi plešemo, Sve je lako kad si mlad, Kiše jesenje, Ne zovi mama doktora,Tu noć kad si se udavala, Moj bijeli labude, Crno-bjeli svijet, Lupi petama, Uzalud vam trud svirači, Ma kog me boga za tebe pitaju, Beznadni slučaj, Ptico malena i mnoge druge.

Povezana vest:  Na Arsenal 12 stižu Roni Size, Inner Circle, Crni Cerak...