Među brojnim kandidatima, JDX stručni žiri odabrao je četiri nove muzičke zvezde, koje će svoje umeće u kreiranju muzičkih lista prikazati na Jack Daniel’s Experience Backstage-u na Exitu. Nove JDX Zvezde su Matija Ilić, Mandić Maja, Dušan Pešić i Ivan Đurović. Žiri je odabrao njih jer su pokazali hrabar pristup izboru muzike i raznovrsnost u muzičkim stilovima.

JDX  žiri čine  Nikola Jovanović, osnivač najuspešnije mlade domaće izdavačke kuće Lampshade Media,  radijski voditelj i muzički novinar Vojkan Bećir  i predstavnik kompanije Brown-Forman koja je ponosni vlasnik najpoznatijeg viskija na svetu – Jack Daniel’s.

Povezana vest:  Nikola Rokvić oduševio publiku novom pesmom

Na JDX backstage-u ove godine će uz nove zvezde nastupiti i već etablirani, ali sveži bendovi: Ljubičice i  White City Massive  pepoznatljivi po kompinaciji  jazz tradicije, fanka, brejk bita i hip hopa, a na EXIT-u će imati i posebnog gosta – Viktora Savića aka Njezz. Nastupiće i bendovi In Absentias, Went i Buč Kesidi. Osim DJ-eva iz Perua i Turske, nastupiće najpopularniji beogradski DJ kolektiv Kišobran, kao i Navigatorz trio.

Povezana vest:  Veza Taylor Swift i Harryja Stylesa je lažna?!

Ulaz na JDX Backstage je omogućen isključivo punoletnim registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala. Prijava se obavlja  popunjavanjem on-line registracije direktno na linku http://web.jackdaniels.com/rs/jackpass.

Link za on-line registraciju je dostupan i na Facebook stranici Jack Daniel’s Tennessee Whiskey. Svi prijavljeni do 4. jula mogu podići JDX Backstage narukvice 5. i 6. jula, na sledećim lokacijama:

Povezana vest:  Sana Garić video spotom najavljuje promociju novog albuma "Svet za Nas".

– Elektro Pionir Beograd, Cetinjska 15

– London Pub Novi Sad, Laze Telečkog 15