Ulaznice za 14. izdanje Šabačkog letnjeg festivala, koji će se održati od 29. do 31. jula na prostoru Starog grada i Šabačke tvrđave, od 1. jula se mogu nabaviti po novim cenama.

Nova cena festivalske karte, koja će važiti do 15. jula, iznosi 1000 dinara i obezbeđuje ulaz na sva tri dana festivala i tri gratis konzumacije. Kamp ulaznica iznosi 1800 dinara i uključuje festivalsku kartu, tri noćenja u kampu i tri besplatna pića na festivalu, a u prodaju su puštene i dnevne karte po ceni od 400 dinara i uz njih će se na festivalu dobijati jedno besplatno piće.

Povezana vest:  Džej-Zi, Mjuz i Gorilaz na festivalu Koučela

Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova.

Na prostoru Šabačke tvrđave i Starog grada, smenjivaće se tokom tri dana regionalne muzičke zvezde na dve, umesto dosadašnje jedne bine.

Na Jelen Main Stage-u, između ostalih, nastupiće Bajaga i instruktori, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Who See, Marčelo i Napeti Quintet, Ničim izazvan, V.I.P., Atheist Rap. Na MTV Party Areni svoje DJ setove „vrteće“ Darren Emerson, Marko Nastić, Lea Dobričić, Martijn Ten Velden, The Beatshakers, Calvera & Manya i GroovyMan i mnogi drugi…

Povezana vest:  Dom omladine Beograda časti povodom Dana studenata!

Pokrovitelj festivala je Grad Šabac, dok je MTV organizator manifestacije. Novi koncept i program ovogodišnjeg izdanja ŠLF-a možete videti na stranicama:

http://www.sabackiletnjifestival.com

www.facebook.com/sabackiletnjifestival

https://www.instagram.com/sabackiletnjifestival/