Pevačica i tekstopisac Taylor Swift dospela je na prvo mesto Forbsove godišnje liste 100 najbolje plaćenih poznatih ličnosti, sa zaradom od 170 miliona dolara.

Swift je ispred koleginica, pop pevačica, Adele, koja je na 9. mestu s 80,5 miliona dolara, Madonne koja je na 12. mestu s 76,5 miliona dolara, zatim Rihanne na 13. mestu s 75 miliona dolara i Katy Perry na 63. mestu sa 41 milion dolara.

Povezana vest:  Koncertna scena se budi koncertima Đorđa Miljenovića, Nikole Vranjkovića i Kande kodže i Nebojše na Kalemegdanu

Turneja Taylor Swift pod nazivom „1989 World Tour“ donela je prošle godine više od 200 miliona dolara.

Njen nekadašnji partner, di-džej Calvin Harris dospeo je na 21. mesto liste magazna Forbs s zaradom od 63 miliona dolara.

Grupa „One Direction“ je na 2. mestu liste s 110 miliona dolara, glumac Kevin Hart je na 6. mestu s 87,5 miliona dolara, a radijski voditelj Howard Stern, koji sebe naziva „kraljem medija“ je na 7. mestu s 85 miliona dolara.

Povezana vest:  Harry Styles zbog karijere raskinuo s Kendall Jenner?

Na naslovnoj strani magazina Forbs prikazana je američka zvezda rijaliti programa Kim Kardashian, koja je 42. na listi sa zaradom od 51 milion dolara. Forbs navodi da 40 odsto njene zarade dolazi od igre mobilnom telefonu pod nazivom „Kim Kardashian: Hollywood“.