Mladu i veoma talentovanu Ivu Ćurić publika je upamtila po nesvakidašnjim cover obradama i neodoljivom osmehu. Bila je jedna od finalista X Faktora, a sada je rešila da se domaćoj publici predstavi i sa novim originalnim pesmama.

Iva je počela da se bavi pevanjem još u osnovnoj školi i vrlo rano otkrila da je sviranje gitare njena velika ljubav. Pravi originalne cover aranžmane za poznate hitove i iste postavlja na svoj Youtube kanal koji neverovatnom brzinom dobija sve više fanova željnih kvalitetnog glasa i neverovatne energije. Prekretnica u Ivinoj karijeri dogodila se 2015. godine kada se prijavila za učešće u popularnom X Faktoru, i od tada je sve istorija.

Povezana vest:  Umro pevač grupe Temptejšens

Sada kada se osvrnem na nezaboravno iskustvo koje sam stekla u X Factoru, sve mi se čini kao predivan san. To je najlepše iskustvo u mom životu i stvarno sam jako puno toga naučila. A najnestvarnije od svega je što sada imam svoje pesme! Nisam mogla ni da zamislim da mi se ovakva prilika može dogoditi“, izjavila je Iva Ćurić.

Povezana vest:  RED BULL MC BATTLE, Sterma u Amsterdamu, Coa vicešampion

Iva je ove godine debitovala na CMC Festivalu u Vodicama sa svojom novom pesmom “Ne možeš”, gde je publiku u potpunosti osvojila svojim talentom i harizmom. Na ovoj pesmi svirali su momci iz grupe S.A.R.S.. što pesmi daje rege prizvuk.

Od danas, na servisima Deezer i Youtube i publika u našoj zemlji ima priliku da presluša nove pesme Ive Ćurić.

Povezana vest:  EUROSONG 2015, Prva generalna proba pred publikom

Sigurni smo da će neodoljive pesme “Šećer” i “Ne možeš”, autorski radovi Snežane i Mirka Vukomanovića, naći put do publike i postati veliki hitovi.