usce-fest-bilbordIzmene saobraćaja zbog Ušće festa 19, 20 i 21. juna

 

Gradsko saobraćajno preduzeeće Beograd najavilo je  izmene saobraćaja zbog festivala „Ušće fest“ koji će u sledeća tri dana biti u Novom Beogradu.

 

Od 19. do 21. juna, biće zatvoren deo Bulevara Nikole Tesle, od Bulevara Mihaila Pupina do Ulice Trešnjinog cveta.

 

Tokom sve tri festivalske večeri, od 18 sati do jedan sat posle ponoći, autobusi na linijama 15, 84, 704, 706 i 707 će u oba smera saobraćati izmenjenom trasom: preko mosta u Brankovoj ulici u Bulevar Mihaila Pupin, zatim u Ulicu Trešnjinog cveta, u Bulevar Nikole Tesle i dalje redovnim trasama.

Povezana vest:  Dženifer Lopez sa blizancima reklamira Guči

 

Minibus na liniji 60 u smeru ka Toplani saobraćaće putem Brankov most – Bulevar Mihaila Pupina – Milentija Popovića – saobraćajnica pored hotela „Hajat“ – Vladimira Popovića – Zemunski put – Staro sajmište i dalje redovnom trasom. U smeru ka Zelenom vencu nema izmene.

 

Ulazi za festival na Ušću  otvaraće se sva tri festivalska dana u 18 sati, a koncerti bi trebalo da počnu u 20 sati.

Povezana vest:  Lena Kovačević pozvana u francuski “The Voice”

 

Kupci karata za prva dva festivalska dana, kada sviraju „Bajaga i instruktori“ i Vlado Georgiev, odnosno Severina i Goran Bregović, moći će da besplatno uvedu još jednu osobu. Ta pogodnost, koja je uvedena povodom pobede Srbije nad Nemačkom na Svetskom prvenstvu u fudbalu, neće važiti za treći dan, kad će na „Ušće festu“ nastupiti  Bili Ajdol (Billy Idol).

Povezana vest:  Perrie Edwards: Venčanje na temu Disneyja je super ideja

 

Predstavnici organizatora, produkcijske kuće „Mjuzik star“ rekli su danas agenciji Beta da će koncert Ajdola biti „krcat“, i da je u prodaju pušten dodatni kontigent ulaznica.