Koncert poznatog dua 2Cellos  biće održan 25. marta sledeće godine u Kombank areni u Beogradu, najavio je danas producent Tomislav Kašljević na konferenciji za novinare.

Kašljević je rekao da će poznati duo premijerno izvesti novi album, koji je u fazi završetka.

Premijera CD-a biće 25. marta 2017. na koncertu, rekao je Kašljević i dodao da će na prvom delu koncerta biti predstavljen CD sa simfonijskim orkestrom iz Londona, a u drugom delu će svetski duo izvesti svoje hitove „Smooth Criminal“, „Viva la Vida“, „Bang Bang“ i druge.

Povezana vest:  Otkazan koncert Cukera u Beogradskoj areni

-Ovo će biti naš prvi koncert u 2017. godini – rekao je Luka Šulić i istakao da je ovo povratak njihovim korenima, filmskoj muzici.

Više od 1.000 koncerata su ove godine Hauser i Šulić odžali, što je bila priprema za predstojeći koncert u Beogradu, koji će biti „najbolji koncert koji ste ikada čuli“, rekao je Stjepan Hauser.

Povezana vest:  Keziah Jones na Musicology Barcaffè Sessions

-Novi album će imati najlepše melodije iz romantičnih filmova – istakao je Hauser i rekao da svi vole da slusaju teme iz poznatih filmova recimo dok voze automobil, kao i da je ovaj album potpuno drugačiji od onoga što su do sada radili.

Svetski čelisti u svojoj impozantnoj karijeri imaju mnogo saradnji sa svetskim zvezdama, poput Eltona Dzona i Lang Langa.

Povezana vest:  Bijonse: Malo sam nervozna zbog povratka na scenu

Stjepan Hauser i Luka Šulić već pet godina nastupaju zajedno, proslavili su se sa obradom pesme „Smooth Criminal“, Majkla Džeksona i poznati su po obradama velikih imena poput U2, Stinga, Nirvane.