bisera velentanlic i ana stanicBisera otvara Scena fest u Inđiji

 

Džez pop pevačica Bisera Veletanlić će svojim nastupom 30. juna otvoriti tradicionalnu manifestaciju „Scena fest“ u Inđiji, koja se završava 11. jula, saopštili su organizatori.

Kako je najavljeno, u ulici Vojvode Stepe na besplatnom koncertu Bisera Veletanlić će pevati u pratnji klavijaturiste Vasila Hadžimanova, gitariste Dušana Dude Bezuhe, basiste Miroslava Tovarca i bivšeg bubnjara grupe „Leb i sol“ Srđana Dunkića.

Povezana vest:  Selena Gomez blokirala Džastinov broj

Na istom mestu nastupiće 1. jula Jovan Maljoković sa „Balkan salsa bendom“, 4. jula svira bivši gitarista „Leb i sol“ Vlatko Stefanovski i njegov trio, 5. jula dolaze novosadski pankeri „Ateist rep“, beogradski disko bend „Libertango“ 8. jula a hrvatski latino-džezeri „Kubizmo“ (Cubismo) 9. jula.

Kao i ranijih godina, „Scena fest“ u organizaciji Kulturnog centra Inđija pod pokroviteljstvom opštine Inđija, održavaće se na više lokacija u gradu, a na programu su koncerti, pozorišne predstave za koje se jedino kupuje ulaznica od 100 dinara, filmske projekcije, promocije i izložbe.

Povezana vest:  Koncert Vlada Georgieva u Madlenijanumu

Pored glavnog programa, festival će imati prateće programe „Local heroes“ posvećen lokalnim kreativnim inicijativama, „Apsolutno romantično“ ciklus kultnih svetskih ljubavnih filmova i „Real Tribute“ u okviru kojeg će se predstaviti udruženje tribjut bendova.

Kako je najavljeno, pozorišni program poćeće 2. jula predstavom Svetislava Basare „Hipertenzija“, a zatim slede gostovanja predstava na reperotaru Zvezdara Teatra iz Beograda „Ludi od ljubavi“, Pozorišta mladih Novi Sad „Jare u mleku“ i Narodnog pozorišta iz Beograda „Govorna mana“.

Povezana vest:  Rundek & Ekipa se vraćaju u Botaničku baštu