ExitJeftinije ulaznice za Exit još samo danas

 

 

Svi koji žele da dođu do jeftinijih ulaznica za Exit po ceni od 6490 dinara mogu to da učine još samo danas. Od četvrtka 1. jula redovna cena ulaznica iznosiće 10 990 dinara. Broj preostalih promotivnih ulaznica je jako mali, a juče su tokom dana vladale velike gužve na gotovo svim prodajnim mestima.

Povezana vest:  Vratite svog favorita u takmičenje! Glasajte u X Faktor baražu!

Pored velikog interesovanja posetilaca iz Srbije, na jedanaestom Exitu se očekuje i preko 10 000 posetilaca iz regiona Jugoistočne Evrope, a ulaznice su skoro rasprodate i u inostranstvu, gde se pored tradicionalno velikog broja britanskih posetilaca očekuje do sada najveća poseta iz Holandije, Australije i skandinavskih zemalja.

 

U četvrtak 1. jula, završiće se i promotivna prodaja ulaznica za srednjoškolce koji još danas imaju mogućnost da četvorodnevne ulaznice kupe po ceni od 4990 dinara.

Povezana vest:  Divljan u ponedeljak u Domu sindikata

 

Ulaznice mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu. Svi posetioci kupovinom ulaznice u Gigstix prodavnicama i filijalama Erste banke dobijaju vaučere, koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Narukvice će biti personalizovane i važiće za jednu osobu.

Povezana vest:  Orkestar Ace Sofronijevića večeras u 21h na YOUBOXU

 

Ovogodišnji Exit festival na kojem će nastupiti The Chemical Brothers, Faith No More, Mika, Missy Elliott, Placebo, David Guetta, LCD Soundsystem, Pendulum Live, Röyksopp Ricardo Villalobos, Behemoth, Crystal Castles, The Exploited, Klaxons i brojni izvođači na preko 20 festivalskih bina, održaće se od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.