Jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, Jelena Tomašević, napravila je atmosferu za pamćenje na svom prvom solističkom koncertu koji se večeras održava u Sava centru u Beogradu. Oko pet hiljada ljudi okupilo se da čuje hitove naše pevačice sa njena dosadašnja dva albuma „Panta rei“ i „Ime moje“, i već od prvih taktova krenuli su da đuskaju u ritmu muzike.
– Ovo je veče koje sam dugo čekala- rekla je Jelena Tomašević po izlasku na binu, ne krijući oduševljenje i šireći pozitivnu energiju sa svojom publikom.
Pesma kojom je Jelena otvorila koncert bila je „Radio svira za nas“, a potom su se ređali hitovi kao što su „Bitanga i Princeza“, „Da mi je da mi se vrati“, „Život u koferima“, „Okeani“ i mnogi drugi. Na izvodjenje Melanholije, ceo Sava centar podigao se na noge, zadivljen njenim neverovatnim glasom.
Veliki broj poznatih prisustvovao je koncertu, a osim supruga Ivana Bosiljčića, u prvim redovima Sava centra našli su se i Željko Joksimović sa suprugom Jovanom, kao i brojne kolege kao što su Sergej Ćetković, Emina Jahovic, Milan Stanković, Snezana Djurisic, Goca Tržan i drugi.
Zbog ogromnog interesovanja publike, Jelena Tomašević će 4. novembra da priredi još jedan koncert u Sava centru, na kom će se pojaviti veliki broj prijatelja na bini. Karte za taj koncert su u prodaji i mogu da se nabave na blagajni Sava centra i na prodajnim mestima Eventim.
Povezana vest:  Rijana - novo zaštitno lice za Emporio Armani Underwear i Armani Jeans