Događaj humanitarnog karaktera „Šminkeri za dečiji osmeh“ održaće se u petak, 28. oktobra, od 16 do 18 časova u atrijumu šoping mola Delta City.

Akcija je osmišljena sa ciljem da se na kreativan i koristan način prikupe sredstva za pojedince i institucije kojima je novac neophodan za dalje lečenje, operacije kao i spašavanje dečijih života. Ovoga puta, novac se prikuplja za Udruženje roditelja dece obolele od malignih bolesti „Zvončica“ koji su pri Službi za hematoonkologiju Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije “Dr Vukan Čupić” u Beogradu. Udruženje pomaže oboleloj deci, njihovim porodicama i bolnici.

Povezana vest:  Gordana Draganić sa štanda Opela miss 51. Međunarodnog salona automobila

U akciji učestvuje 20 šminkera koji će besplatno šminkati zainteresovane posetiteljke šoping mola, a prilozi će se po želji donirati u čarobnu kutiju. Svaka donacija je potencijalni dobitnik 3 vredna poklona poput Vikenda za porodicu na Zlatiboru u hotelu Palisad, bez čije finansijske podrške ovaj događaj ne bi bio moguć.

Ideja je da se događaj održava više puta tokom godine i da se sredstva prikupljaju svaki put za neku drugu organizaciju.

Povezana vest:  Humana Srbija pomogla napuštenim ljubimcima