No Fear je legendarni američki streetwear brend osnovan 1989. godine, koji je vrhunac popularnosti doživeo krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina. Nova kolekcija u saradnji sa H&M-om nosi snažnu poruku kojom se redefiniše strah kod mladih ljudi širom sveta. Specijalna podrška ovog puta dolazi od The Skate Kitchen, ženske grupe skejterki koje žive u Njujorku i koje na poseban način predstavljaju kolekciju koja se poigrava sa oversized komadima i bodycon siluetama, kao i sa upečatljivim grafikama i ilustracijama. Kolekcija će biti dostupna u H&M prodavnicama u Srbiji od četvrtka 14. oktobra.

Povezana vest:  Letnja žurka na Savi!

No Fear x H&M kolekcija potpuno odgovara progresivnim i inkluzivnim mladim ženama poput onih iz The Skate Kitchen koje se zalažu za inkluziju, bolji i ravnopravniji svet u kojem živimo i svakodnevno naglašavaju svoju neustrašivost i spremnost da odgovore na nove izazove. „Svi imamo strahove, ali No Fear nas ohrabruje i uči da pogledamo strahu u oči i da se izborimo s njim“, kazala je Rejčel Vajnberg, jedna od članica grupe.

Povezana vest:  Promocija jubilarnog desetog broja magazina Faar

“Divan je osećaj ponovo pokrenuti No Fear u saradnji s H&M-om i zajedno kreirati komade sa The Skate Kitchen. Posebno smo ponosni što ohrabrujemo i podstičemo mlade generacije da se bore za ono u šta veruju, sa jasnom porukom “bez straha” koja je tu da ih podrži”
Hemiš Morjaria, No Fear, direktor za partnerstva i licenciranje

“Saradnja sa brendom No Fear nas oduševljava, kao i partnerstvo sa The Skate Kitchen koje je stvorilo ovu samouverenu i snažnu kolekciju. Ravnoteža silueta, opušten i uniseks vajb, grafika i suptilni detalji, čine svaki komad posebnim. Nadamo se da će se kolekcija svideti mladima i da će se voditi porukom koju im šaljemo – živite život po svojim pravilima i ne dopustite da vam strah stane na put ka ostvarenju vaših snova“
Emili Bjorkehajm, glavna dizajnerka za Divided koncept

Povezana vest:  Pet promena za zdraviji način života koje su jednostavne, logične i lake