bieber-djDok se vojska obožavatelja Justina Biebera priprema za dolazak u Zagreb i na prste broji dane do koncerta godine, stiže još jedna dobra vest! Nakon velikog spektakla u do poslednjeg mjsta ispunjenoj Areni, višesatno uživanje u najvećim hitovima nastaviće se na službenom after partyju koncerta u zagrebačkom klubu The Best. Justinov omiljeni DJ Tay James dolazi u Hrvatsku gde će 9. novembra nastupiti u sklopu programa RNB Confusion te će publici dodatno obeležiti dan za pamćenje. Za pultom će mu se pridružiti i rezidenti ovog popularnog klupskog programa, DJ Em Bee i DJ Sheko, a kako bi večer učinili uistinu posebnom, organizatori su spremili još jedno veliko iznenađenje.

Tay James službeni je DJ popularnog kanadskog pevača Justina Biebera i turneje PURPOSE u sklopu koje će se održati i zagrebački koncert. Ovaj talentovani DJ muzikom se počeo baviti u dobi od 16 godina, a ubrzo nakon diplome počeo je nastupati samostalno i osvajati plesne podije najpoznatijih klubova što mu je osiguralo mesto u Justinovom timu. Tay ovu mega zvezdu prati na svim koncertima od samih početaka, a njihove zajedničke dogodovštine, na radost brojnih obožavatelja, redovito objavljuje na društvenim mrežama.

Povezana vest:  Prekinuto snimanje, takmičarka "X Faktora" se onesvestila na bini!

Osim stadionskih i festivalskih pozornica koje deli s Bieberom, Tay redovito nastupa u klubovima diljem sveta, a rezident je u Playhouseu (Los Angeles), FLUXX-u (San Diego), Muziku (Toronto) i Priveu (Atlanta). Nastupao je i za brojne celebritije kao što su Russell Simmons, Chris Brown, Fabolous, Bow Wow i Beats by Dre, a priliku da ga poslušaju imaće i posetioce najpoznatijeg hrvatskog klupskog programa.

Povezana vest:  Džastin Biber ne zna da nabroji kontinente (VIDEO)

RNB Confusion najdugovječniji je zagrebački klupski brand kojem će u martu 2017. godine napuniti 13 uspešnih godina. U kojem god zagrebačkom klubu ili prostoru da gostuje, svaki RNB Confusion party garantuje rasprodan tulum koji traje do jutra. Na pozornici ovog popularnog programa kroz 13 godina nastupili su svi značajniji izvođači, od Ede Maajke, Elementala, Bolesne Braće, Divasica i Nine Badrić pa sve do američkih zvijezda kao što su Montel Jordan, Nina Sky i brojni drugi. RNB Confusion partyji sinonim su za dobru zabavu ne samo u Zagrebu, već i u Sarajevu, Beogradu i Ljubljani, a službeni DJ-i ovog popularnog programa, Sheko & Em Bee garancija su da će vruća atmosfera na plesnom podijumu trajati sve do ranih jutarnjih sati.

Povezana vest:  Rijana zaplovila u modne vode, predstavljena kolekcija u Londonu

Ulaznice za RNB Confusion i službeni after party koncerta Justina Biebera s početkom u 23 sata mogu se kupiti u Basta Gourmet Baru (Varšavska 5) i na www.entrio.hr po ceni od 50 kuna u pretprodaji, odnosno 75 kuna na dan koncerta. Posebna cena od 50 kuna očekuje sve one koji će svoju ulaznicu kupiti na dan koncerta na blagajni kluba The Best te prilikom kupovine pokazati svoju ulaznicu za koncert Justina Biebera. Broj ulaznica za najluđi party u gradu je ograničen, a prodaja počinje u subotu 29. oktobra od 14 sati.