sergej_cetkovic_kzn_kalemegdanSergej Ćetković spreman za Arenu

 

Posle mnogobrojnih koncerata u Sava Centru i 10 godina uspešne karijere Sergej Ćetković odlučio je da je došlo vreme i za neki veći prostor. Upravo zbog toga će koncert u Beogradu 10. decembra održati u Beogradskoj Areni.

Ovo bi bio sažet utisak izuzetno posećene konferencije za medije u restoranu Kalemegdanska terasa održanoj upravo zbog promocije turneje povodom poslednjeg Ćetkovićevog albuma „Dva minuta” kao i spota za pesmu „Da l’ me oči varaju” snimanog u Velsu koji je uradio provereni saradnik Zoran Veljković.

Povezana vest:  Nina Badrić u Sava centru 12.aprila

Popularni pevač naglasio je da su se mnogi pitali zašto je Arena izabrana za koncert posle toliko uspešnih nastupa u Sava Centru.

– Imamo neku novu priču sa novim albumom pa je i Arena izabrana u tom kontekstu. Pošto smo 2006. posle koncerata u Sava Centru objavili DVD, nismo želeli da se ponavljamo, pa će naredne godine biti objavljen isti takav sa nastupa u Areni – rekao je Ćetković osvrnuvši se na mogućnost da možda bude organizovan i drugi koncert u najvećoj dvorani u Srbiji. – Ne razmišljam o drugom koncertu u Areni. Ako bude prilike biće i njega, ali sam za sada fokusiran na ovaj jedan.

Povezana vest:  Spasimo muziku: Dosta je bilo licemerja – ili zatvorite sve ili pustite i nas da radimo!

Pošto se uvek postavlja pitanje repertoara, ni ovoga puta to nije moglo da bude izegnuto.

– Izbor je veliki, međutim pošto je u pitanju promocija novog albuma sve pesme sa njega ću svakako otpevati. Za ostale pesme ćemo videti.

Koncert u Beogradu biće poslednji na turneji tokom koje će Ćetković pevati 22. novembra u Kragujevcu, 23. u Zaječaru, 24. u Kruševcu, 27. u Nišu i 3. decembra u Novom Sadu uz podršku sponzora među kojima su „Delta Đenerali”, Plantažа 13. jul, i „LEGEND”.

Povezana vest:  EXIT se ne zaustavlja - Stižu i The Jesus and Mary Chain sa još 17 bendova!

PHOTO: ataimages.rs