Jadranka Jovanović opet peva sa Bajagom i Instruktorima

jadranka_jovanovicOperska pevačica Jadranka Jovanović ponovo će zapevati sa Bajagom i Instruktorima kao gošća jednog od slavljeničkih koncerata 28, 29. i 30. decembra u Sava centru u Beogradu.
-Prvi put kad smo sarađivali zvučalo je sjajno, jer takav je Jadrankin glas. Sada očekujem da će nam svojim prisustvom ponovo dati jednu dodatnu dimenziju – kaže Momčilo Bajagić.
Sa proslavljenom srpskom operskom divom, Bajaga i Instruktori su prvi sarađivali u pesmi „Buđenju ranog proleća“, jedinstvenom spoju roka i klasične muzike, sa mini-albuma „Četiri godišnja doba“ (1991), a Jovanović će se sada na velikoj pozornici Sava centra pridružiti bendu na njegovoj proslavi 25 godina rada.
Jovanović je treći poznati gost slavljeničkih koncerata, posle prethodno najavljenih pevača, bivšeg Instruktora Dejana Cukića i kantautorke Aleksandre Kovač.
Bajaga i Instruktori na slavljenickoj turneji povodom 25 godina karijere održaće koncerte 28, 29. i 30. decembra u beogradskom Sava centru, za koje je možete kupiti ulaznice po cenama od 1.500 i 1.700 dinara. Komplet ulaznica za sva tri dana košta izuzetno povoljnih 3.600 dinara! Ulaznice se mogu naći na blagajnama Sava centra i Doma omladine Beograda, kao i preko mreža Tiketservis (www.tiketservis.com), Tiketlajn (www.ticketline.co.yu) i Eventim (www.eventim-yu.com).
Bajaga i Instruktori su pripremili poseban poklon za svoje fanove koji ce sa njima proslavljati jubilej u Sava centru. Svaki kupac ulaznice dobija na dar album Bajage i Instruktora, a dodatni poklon je pripejd MTS kartice sa brojem i 200 dinara kredita!
Posetiocima prve večeri uz kupljene ulaznice sleduje prvenac „Pozitivna geografija“ (1984), druge večeri „Sa druge strane jastuka“ (1985) i treće „Jahači magle“ (1986). Naravno kupci kompleta ulaznica dobijaju sva tri albuma institucije srpskog i jugoslovenskog rokenrola.

Povezana vest:  Jubilej 45 godina postojanja Divlje jagode obeležiće velikim koncertom 08. oktobra u mts Dvorani