Trenutak koji ceo regio iščekuje već skoro pa godinu dana, polako kuca na vrata. Koncertni spektakl jedne od najvećih svetskih zvezda Justina Biebera održaće se za manje od sedam dana, tačnije u sredu 9. novembra u do poslednjeg mesta ispunjenoj Areni Zagreb. Dok beliberi koji su na vreme osigurali svoje ulaznice odbrojavaju dane do nastupa svog idola, organizatori najavljuju iznenađenje za one koji još uvek nemaju ulaznicu za događaj godine! Poslednji kontigent Ultimate Croatian Fans ulaznica koje je omogućio Otvoreni radio, a uključuju ulaz u fan pit te suvenir s turneje – službenu fotografiju, kreće u prodaju od sutra, petak 4. novembra u 11 sati po cini od 899 kuna!

“S obzirom na to da je koncert rasprodan mesecima unapred, a da je 500 ulaznica naknadno puštenih u prodaju nestalo u roku samo nekoliko sati, drago nam je da će još obožavatelja Justina Biebera dobiti priliku i uživati u ovom neponovljivom događaju. Kako bi izbegli velike gužve preporučujemo da što ranije krenete prema Areni Zagreb koja će biti otvorena već od 18 sati“, izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG koja je organizator koncerta.

Povezana vest:  Belgrade Beer Fest 2024 - Poziv fanovima: Odaberite zvuke sledećeg festivala – kreirajmo zajedno LINE UP!

Koncert ovog izuzetnog muzičara jedini je, uz onaj legendarne grupe U2, rasprodan mesecima unapred, a evo što bi dodatno trebali znati oni koji će se uputiti na vreme. Vrata Arene Zagreb otvaraju se u 18 sati, a zbog očekivanih gužvi i čekanja u redovima, organizatori mole posetioce da dođu ranije kako bi se na vreme smestili u dvoranu i ne bi propustili nastup svog omiljenog pevača.

Osim kanadske megazvezde na najvećoj zagrebačkoj pozornici publiku će od 19 sati zabaviti i dve predgrupe. Da atmosfera pre nastupa bude dobro zagrieana pobrinuće se sveži dance zvuk njujorškog benda The Knocks čiji je debitantski album „55“ doživeo izuzetan uspeh širom sveta te petočlana vokalno-harmonijska grupa iz Liverpoola MiC Lowry koja se Justinu pridružila 29. septembra na koncertu u Stockholmu. Najveći će pak beliberi s koncerta moći poneti kući i službenu robu turneje Justin Bieber PURPOSE koja će se prodavati u prostoru Arene Zagreb od 18 do 23 sata.

Povezana vest:  FEST #ZaAniku – Partibrejkersi, S.A.R.S., KKN i drugi na humanitarnim koncertima za Aniku Manić

Nakon Justinovog nastupa u Areni najavljen je after party u klubu The Best u organizaciji poznatog klupskog programa RNB Confusion, a na kojem će nastupiti omiljeni Bieberov DJ i prijatelj Tay James koji je ujedno i službeni DJ turneje PURPOSE. Ulaznice za after party mogu se kupiti u Basta Gourmet Baru i u sistemu entrio.hr po ceni od 50, odnosno 75 kuna na dan koncerta. Organizatori su osigurali posebnu cenu od 50 kuna vredi za sve one koji prilikom kupovine ulaznice na blagajni kluba pokažu svoju ulaznicu za koncert Justina Biebera. Mnoga zanimljiva iznenađenja najavljena su za party te iz RNB Confusiona pozivaju najveće belibere da nikako ne propuste žurku godine.

Povezana vest:  Oko 50.000 ljudi na koncertu Majkl zauvek

Turneja PURPOSE po zaradi je među najuspešnijim svetskim turnejama ove godine te je jedina velika svetska turneja u 2016. godini u sklopu koje se koncert održao i u Hrvatskoj. Dok Justinov poslednji album „Purpose“ i dalje obara sve rekorde, a hitovi s njega mu donose brojne nagrade, najnovije nominacije kojima se može pohvaliti su one za MTV European Music Award i to u pet kategorija – za najbolju pesmu, najboljeg muškog izvođača, najboljeg pop izvođača, najboljeg kanadskog izvođača te muzičara s najviše obožavatelja. Dodela ovih nagrada održaće se samo tri dana pre zagrebačkog koncerta, pa je za očekivati da će Justin do nastupa u Areni biti bogatiji za još nekoliko velikih priznanja za svoj rad.

Nove ulaznice Ultimate Croatian Fans koje je omogućio Otvoreni radio u prodaju kreću od petka 4. novembra  u 11 sati po cini od 899 kuna, a mogu se osigurati u sistemu www.eventim.hr.