the-weekndKanadski R&B pevač The Weeknd poslednji je najavljeni izvođač koji će nastupiti na 2016 MTV EMA dodeli u Roterdamu u nedelju, 6. novembra. On će prvi put uživo izvesti “Starboy”, najavni singl njegovog predstojećeg, četvrtog po redu albuma.

The Weeknd je na ovogodišnjoj MTV dodeli nominovan u tri kategorije – najbolji kanadski izvođač, najbolji muški izvođač i najbolji spot za pesmu “Starboy”, u kojoj su mu konkurencija Kanye West, Beyoncé, Coldplay i Tame Impala.

Povezana vest:  Grupa No Doubt snima novi album

The Weeknd se pridružuje već najavljenim izvođačima među kojima su Green Day, Kings of Leon, Bruno Mars, OneRepublic, Martin Garrix, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham, Zara Larsson, Afrojack i Bebe Rexha, koja je ujedno i voditeljka MTV EMA dodele. Nagrade će dobitnicima uručiti glumice Nina Dobrev i Deepika  Padukone, supermodeli Jourdan Dunn i Winnie Harlow, reper i glumac Jaden Smith, reper G-Eazy, pop pevačica Charli XCX, hip-hop zvezda Tinie Tempah i glumac i pevač Idris Elba.

Povezana vest:  One Direction oduševljeni nastupom na OI

Glasanje za sve MTV EMA kategorije, uključujući i Best Adria Act, odvija se na linku MTVEMA.com i traje do subote, 5. novembra u ponoć. Nominovini za zvanje najboljeg izvođača u regionu su S.A.R.S., Elemental, Siddharta, Luce i Toni Zen.

Kako biste bili u toku sa svim dešavanjima na MTV EMA, pratite naše društvene mreže Instagram, SnapchatTwitter i Facebook i uključite se u priču koristeći #MTVEMA.

Povezana vest:  Majli Sajrus: Fanovi su važan deo moje karijere!