Nikola Vranjković će održati tradicionalne prednovogodišnje koncerte u Beogradu 28. i 29. decembra u velikoj dvorani Doma omladine, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

„Vraćam se u veliku dvoranu DOB-a jer se u njoj najbolje osećamo moja publika i ja. Koncerti će biti sedeći, dvodelni, i trajaće preko tri sata. Ova dva koncerta bi trebalo da najave novi, dvostruki album koji će se pojaviti nadam se na proleće“, najavljuje Vranjković.

Povezana vest:  I Dubioza kolektiv na T-Mobile INmusicu

Ključna autorska ličnost kultnog beogradskog Block Out-a, Vranjković je objavio samostalno debi „Za ovde ili za poneti“ (2001), a nakon raspada matičnog benda, mini album „Bremeplov“ (2014), kao i singlove „Fototapet“ (2015) i sa Autogenim treningom „Moraćeš da naučiš da živiš sa tim“ (2016).

„Sviraćemo pesme koje sam pravio u Block Out-u, sa ‘Za ovde…’ i ‘Bremplova’, kao i nekoliko novih pesama sa predstojećeg albuma koje već sviramo uživo par godina unazad…Sve što može da stane u tri i po sata. A dva koncerta neće biti sto posto ista“, najavljuje Vranjković.

Povezana vest:  Stiven Sigal sutra u Sava centru

Uz Vranjkovića nastupiće i bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Ulaznica košta 700 dinara na blagajni Doma omladine, odnosno preko mreže Eventim do 1. decembra. Od tada će koštati 900 dinara, a na dan koncerta 1.200 dinara.

PHOTO: Aleksandar Zec