Nakon hit singla „Cake By The Ocean“, koji je ubrzo po objavi zauzeo mesto #1 globalne ‘Viral 50’ liste, ovaj kvartet je predstavio singl „Body Moves“, a nakon toga pesme „Blown“, „Good Day“ i „Be Mean“.

Preuzmi, slušaj ili dodaj album na plejliste OVDE

Novi album uz prethodno objavljene pesme sadrži još 9 pesama, među kojima su se našle i „Toothbrush“ ali i „Pay My Rent“ sa EP izdanja „SWAAY“. Produkcijom novog izdanja su se pozabavili producenti Mattman & Robin (Tove Lo, Selena Gomez), Ilya (Ariana Grande, Ellie Goulding), Rami (Nicki Minaj, Avicii) i mnogi drugi.Neposredno pre objave debitantskog albuma frontmen Joe Jonas je u jednom od intervjua izjavio – „Nadamo se da kreativni proces nikada neće da stane. U vreme kada album bude objavljen, verovatno ćemo završiti drugi album. Gvožđe se kuje dok je vruće“.

Sa sedištem u Los Anđelesu, DNCE su 2015. godine oformili Joe Jonas (iz Jonas Brothers boy benda), basista i klavijaturista Cole Whittle, bubnjar Jack Lawless i gitaristkinja JinJoo Lee, koja je svirala na turnejama Charli XCX, CeeLo Green-a, ali i svetskoj turneji Jonas Brothers-a 2009. godine kao član predgrupe Jordin Sparks. Ove godine DNCE su nastupali kao predgrupa na turneji Selene Gomez. Ime benda DNCE je nastalo pogrešnim, kako sam bend kaže, pijanim spelovanjem reči dance koja prevedena na srpski znači igra.

Povezana vest:  PRLJAVO KAZALIŠTE SNIMA NOVI ALBUM

Glavni, a ujedno i debitantski singl “Cake By The Ocean” je objavljen u septembru prošle godine – a pesmu je imenovao Joe Jonas koji je tokom mukotrpnog rada u studiju pogrešno čuo producente Mattman & Robin da naračuju koktel ‘cake by the ocean’ umesto ‘sex on the beach’. Shvativši koliko dobro zvuči, Joe Jonas je pesmu nazvao “Cake By The Ocean” i na neki način predvideo neverovatan uspeh ove pesme.

Povezana vest:  Novi album Lil Vejna u prodaji od 22. juna

Za “Cake By The Ocean” je snimljen i prateći video spot: https://youtu.be/vWaRiD5ym74 koji broji više od 219 milionapregleda, a za čiju su režiju bili zaduženi Black CoffeeGigi Hadid – američki top model koja je 2015. godine proglašena modelom godine.

Album „DNCE“ je  digitalno dostupan u Srbiji preko muzičkih servisa Google Play i Deezer!