Australijski bend 5 Seconds Of Summer slavi 5 godina postojanja, a tim povodom momci su objavili „B-Sides And Rarities“ odnosno B-strane svih dosadašnjih studijskih i EP izdanja: „5 Seconds Of Summer“, „Amnesia“ (EP), „Don’t Stop“ (EP), „Good Girls“ (EP), „LIVESOS“, „She Looks So Perfect“, „She’s Kinda Hot“ (EP), „Sounds Good Feels Good“ i do sada neobjavljeni EP „Unplugged“.

Povezana vest:  Selena otkazala turneju u Australiji i zabrinula fanove

Muzika koja nije bila dostupna svim fanovima, od sada je digitalno dostupna širom sveta, a u Srbiji se može preslušati/preuzeti putem Deezer i Google Play digitalnih muzičkih servisa. Srpski fanovi imaju priliku da čuju više od 50 pesama, među kojima se nalaze alternativne, akustične, studijske i live verzije, kao i demo snimci vokala svih članova benda.

Povezana vest:  Amy Winehouse - LIONESS: HIDDEN TREASURES

5SOS kažu da su B-strane izdanja ono što su fanovi tražili od objave čak prvog EP-a, i da su veoma uzbuđeni što su svima dostupne pesme u koje su uložili mnogo truda i vremena.

Nova kompilacija izdanja je pravi božićni poklon fanovima, a dolazi nakon prošlogodišnjeg studijskog albuma „Sounds Good Feels Good“ i pesme „Girls Talk Boys“, snimljene za potrebe filma „Isterivači duhova“ (eng. Ghostbusters).

Povezana vest:  Lovefest Energy 15. oktobra u klubu Drugstore, u Beograd dolaze Tama Sumo, DJ Qu i Fred P