Senzacionalna pop zvezda, La Lana, iznenadila je fanove novom verzijom svog hita „So Messed Up“ u kojoj je ugostila američku reperku Yung Baby Tate.

Nakon internacionalnog uspeha singla „So Messed Up“ (sa blizu tri miliona pregleda na YouTube kanalu), La Lana je odlučila da svoj hit osveži saradnjom sa Yung Baby Tate, koja je prošle godine imala Grammy nominaciju za pesmu „Bob“. Ova reperka se pojavljuje i u viralno uspešnom singlu „Stupid“ kontroverzne hiphoperke Ashnikko.

Povezana vest:  Heineken Lovefest rasprodat

Nova verzija pesme „So Messed Up“ potvrđuje reputaciju neprikosnovenog letnjeg hita koji je u ovoj verziji prožet takozvanim urbanim bitom.

„I dalje ne verujem da sam pesmu „So Messed Up “ uradila sa tako uspešnim izvođačem kao što je Yung Baby Tate. Saradnja sa njom bila je izuzetno inspirativna. Toliko sam uzbuđena što ću konačno to zadovoljstvo podeliti sa publikom. Jedva čekam da čujete ovu verziju!“ – izjavila je La Lana.

Povezana vest:  Svetske premijere nastupa tehno kraljica Nine Kraviz i Amelie Lens 14. i 15. januara na EXIT TV

„Za mene je saradnja sa La Lanom bila oslobađajuća. Konačno sam uradila pesmu uz koju mogu da igram. La Lana je tako simpatična, drago mi je što smo dobile priliku da sarađujemo“ – zaključila je Yung Baby Tate.

Podsećamo singl „So Messed Up“ su producirali Grammyjem nagrađivani Damon Sharpe i Eric Sanicola (potpisali produkciju pesama izvođača kao što su Ariane Grande, Jennifer Lopez i One Direction). Za mastering singla zaslužan je Randy Merrill, poznat po vrhunskom poslu koji je uradio za Adele, Lady Gagu i Taylor Swift.

Povezana vest:  Novi album grupe Skank Anansi do kraja godine

PHOTO: Dagmara Szewczuk