Da bi koža izgledala sveže i mladalački blistavo najvažnije je da se stalno regeneriše, hidrira i štiti od sunca.

Iskustvo vam govori da ispunjenje te tri zapovesti nije tako jednostavno kao što zvuči i zahteva da na polici u kupatilu ili neseseru imate “gomilu” seruma i krema?

Ali, ne mora da bude tako.

Sve što je vašoj koži potrebno da bi bila maksimalno zbrinuta i zaštićena obezbediće dva preparata: Eucerin® Hyaluron-Filler Noćni Intezivni Serum i Eucerin® Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 30.

Eucerin® HyaluronFiller Noćni Intezivni Serum poznat je pod nazivom Beauty sleep saveznik, a njegova formulacija inspirisana je dermatološkim tretmanima – injekcijama hijalurona i pilingom AHA kiselinama. Pakovanje ovog preparata sastoji se od dve komore čiji se sadržaji kombinuju jednim klikom. U prvoj se nalazi bela, kremasta emulzija koja sadrži efikasni AHA kompleks (kompleks alfa-hidroksikiselina) i glicin saponine. AHA kompleks nežno odstranjuje mrtve ćelije sa površine kože, čime se podstiče njena regeneracija i poboljšava tekstura, dok glicin saponini stimulišu prirodnu sintezu hijaluronske kiseline dobuko u koži. Transparentni, osvežavajući gel-serum u drugoj komori sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca. Hijaluronska kiselina dugog lanca obezbeđuje koži adekvatnu hidrataciju u površinskim slojevima i umanjuje vidljivost  sitnih, finih bora, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, 40 puta manje molekulske mase, prodire u dublje slojeve kože i, vezujući velike količine vode, popunjava bore iznutra i daje koži jedrinu.

Povezana vest:  Najuspešnije učenice iz osnovne škole iz Bora posetile Telenor

Specifična po tome što sadrži viši zaštitni faktor nego što obično imaju dnevne kreme, Eucerin® HyaluronFiller Dnevna krema SPF 30 obezbediće vašoj koži adekvatnu zaštitu od negativnih posledica sunčevog zračenja tokom celog dana, uključujući prevremeno starenje uzrokovano suncem. Pored toga pobrinuće se da tokom dana vaša koža bude adekvatno hidrirana i pružiti joj sve što je potrebno za borbu protiv bora. Formulacija ove kreme takođe je zasnovana je na jedinstvenoj i veoma efikasnoj Eucerin® kombinaciji hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, a dodatno sadrži bioaktivne saponine, koji stimulišu prirodni proces stvaranja hijaluronske kiseline u koži. Prijatna za nanošenje Eucerin® Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 30 idealna je kao podloga za šminku.

Povezana vest:  Biram da volim

Eucerin® HyaluronFiller Noćni Intezivni Serum i Eucerin® HyaluronFiller Dnevna krema SPF 30, savršen su par za noć i dan. Uz ova dva preparata večernja i jutarnja nega kraće traju, a koža je sveža i podmlađena. Sada u apotekama, ove preparate možete pronaći u specijalnom pakovanju u kome, uz kupovinu Eucerin® HyaluronFiller Noćnog Intezivnog Seruma, Eucerin® HyaluronFiller Dnevnu SPF 30 kremu dobijate na poklon.

Povezana vest:  Vichy Essentielles - bogatstvo ruže za esencijalnu negu