Exit 2Exit Shop – ponesi festival

 

Exit Shop i ove godine obradovaće posetioce Exita ponudom festivalskih suvenira, majica sa novim, originalnim dizajnom, kao i promotivnim materijalima izvođača sa brojnih festivalskih bina.

Prodajna mesta Exit Shopa biće smeštena na Petrovaradinskoj tvrđavi, kao i u Exit vilidžu. Exitove majice, kačketi, šolje, torbe i rančevi sa originalnim dizajnom, kao i najtraženiji suveniri iz prethodnih godina biće u ponudi na svakom prodajnom mestu. Za dizajn majica ove godine zaduženi su mladi srpski dizajneri, među kojima su Nikola Radojčić, Nenad Radojčić, Jovan Mikonjić, Andrija Kovač, Marko Purać i Vladan Joler.

Povezana vest:  Željko Joksimović sutra neće održati koncert na Tašmajdanu

Posetioci Exit vilidža će, pored festivalskih suvenira, moći da kupe i kampersku opremu, šatore, vreće za spavanje, torbe i rančeve, podloške za sedenje, dušeke na naduvavanje, kamperske stolice na rasklapanje, baterijske lampe, tende, pribor za jelo i piće i slično.

U Exit Shopu u ponudi će, kao i svake godine, biti i promotivni materijali velikog broja izvođača na festivalu.

Povezana vest:  Marko Louis održao veličanstven koncert za kraj leta na platou kod Pobednika

U okviru Exit Shopa svi zainteresovani posetioci moći će da se učlane u State of Exit fondaciju, i donacijom koja će biti namenjena stipendijama za studentska  putovanja i studentske projekte, dobiju na poklon jednu majicu State of Exit fondacije.

Prodajna mesta Exit Shopa biće smeštena na pet festivalskih lokacija: u Exit vilidžu, kod Lovotursa, kod punktova za zamenu vaučera, kod Main stagea i Dance Arene i na Crossroad bini.  Svi štandovi  Exit Shopa na tvrđavi biće otvoreni svakodnevno do zatvaranja kapija festivala, dok će u kampu radno vreme štandova biti od 00 do 24h.

Povezana vest:  „Gavran iz Zaboka" dolazi u Beograd – J.R. August 9.juna u Spratu